Vanaf vandaag is het tweede seizoen van De Croods op Netflix te zien. Een van de favoriete series van Eva. Zelf ben ik niet zo’n fan, maar Eva moet er altijd onwijs om lachen en dan is het natuurlijk al snel goed!

Wie zijn De Croods?

De Croods is een prehistorische familie bestaande uit Eep, Thunk, Grug, Ugga, Sandy en Gran. Je kent ze misschien ook wel van de film.  In het nieuwe seizoen hebben ze weer heel veel ‘eerste keren’. Eep voegt zich bij het Scream-Leading team, traint met de eerste Death Guard squat en opent de eerste dansclub. Grug gaat de grootste uitdaging tot nu toe aan (wiskunde) en neemt de familie voor het eerst mee op vakantie. Thunk geeft zijn eerste comedyshow en wordt ‘slateboarder’ (say what?).
The Croods

In hun hilarische avonturen sluiten ze hechte vriendschappen en ontmoeten ze bijzondere wezens. Zo ontmoeten De Croods de familie De Broods en worden ze aangevallen door een Tyrannoconda… Wil je weten hoe dat afloopt? Ontdek het allemaal in 13 nieuwe afleveringen van 22 minuten, exclusief te zien op Netflix vanaf vandaag!

Show Full Content
Previous Nietgroot.nl | Soms zou ik wel weer een baby willen
Next Engels? Dat sprak ik ooit toch best oké…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close