Hoewel ik alle nieuwe Netflix-series op dit moment opspaar om een op een ander moment te kijken, kwam ik wel toevallig langs Virgin River. Een nieuwe Netflix-serie en eentje in de categorie Chesapeake Shores, dus een lekkere wegkijker en op zijn tijd heerlijk romantisch. 

Virgin River

Ieder huisje heeft zijn kruisje en dat is in Virgin River niet anders. Wanneer Mel, na een turbulente periode in LA als verpleegkundige bij de dokter gaat werken in Virgin River, komt ze al snel in een mooi warm bad terecht. Het verleden laat haar echter niet los en ze heeft moeite om zich open te stellen voor anderen en uiteindelijk de liefde. Jack, de uitbater van het plaatselijke cafe en de ideale schoonzoon, heeft ook zo zijn eigen problemen waar hij vooral ’s nachts mee dealt. Hoewel Mel steeds op het punt staat om Virgin River te verlaten, lijkt het erop dat iets haar steeds daar houdt.

Bij Virgin River hoef je niet na te denken. Het is een lekkere wegkijker en zo’n serie waarvan je baalt dat hij is afgelopen. Na 10 afleveringen, keek ik natuurlijk even verder naar wat ik nog kan verwachten en wat blijkt: Netflix is gelukkig al bezig met de opnames van seizoen 2! 

Lees ook de boeken over Virgin River

De verhalen over Virgin River komen niet uit de pen van Netflix, maar uit de pen van Robyn Carr. Zij schreef wel 20 delen over dit stadje en haar bewoners, dus voorlopig kan Netflix wel even vooruit!

Lees ook de boeken over de populaire netflix-serie Virgin River!
Show Full Content
Previous Mijn grootste ergernis deze zwangerschap | Val mijn kinderen niet lastig
Next Boeken luisteren via een app

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: