De dagen worden korter, de langere nachten komen eraan en de temperatuur daalt, maar dat hoeft niet het einde te betekenen van dagen en avonden in de tuin onder je terrasoverkapping of parasol. Een parasolheater kan voldoende warmte leveren om je op die koele frisse dagen behaaglijk warm te houden, zodat je kunt ontspannen met een goed boek in de frisse lucht of het hele jaar door buiten kunt dineren.

Wat is een parasol heater?

Een parasol heater is een elektrische terrasverwarmer die kan worden vastgemaakt aan de binnenkant van je parasol. Het bestaat uit een of meerdere lampen die ervoor zorgen dat de ruimte onder de parasol verwarmd wordt. Hierdoor kan je ook op de koelere avonden buiten blijven zitten. 

Een parasol heater is een trendy aanvulling voor je terrasoverkapping of tuin. 

Voordelen van buitenverwarmers

Onmiddellijke hitte

Wacht niet tot je buitenruimte is opgewarmd, een infrarood buitenverwarmer zal zeer snel opwarmen en je vrijwel direct veel warmte geven wanneer je hem aanzet.

Consistente warmte

In plaats van de omringende lucht te verwarmen, is de verwarming van een muurparasol ontworpen om warmte direct aan het gebied eronder te leveren. Plaats de verwarming voorzichtig boven je zitgedeelte buiten en jij en je gasten voelen direct een heerlijke warme warmte van de verwarming.

Kostenefficient

Parasol verwarmingsystemen bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn niet duur in vergelijking met olie- of gaskachels. Ze bieden ook het extra voordeel dat er nooit brandstof hoeft te worden bijgevuld, omdat ze rechtstreeks op het elektriciteitsnet zijn aangesloten.

Geen lawaai, geen geur

Parasol heaters maken geen gebruik van een ventilator of motor en zijn dus volledig stil, zodat je ook in de winter in alle rust van je buitenruimte kunt genieten. Ze zijn ook erg schoon, er wordt geen roet gegenereerd en er is geen geur.

Compact formaat

Vergeleken met terrasverwarmers op olie en gas is een parasol heater klein en compact, waardoor je je buitenruimte optimaal kunt benutten.

Milieuvriendelijk

Parasol heaters stoten geen schadelijke gassen uit en zijn dus ongelooflijk milieuvriendelijk in vergelijking met olie- en gaskachels die giftig koolstofdioxide kunnen genereren. Maar liefst 94% van de elektriciteit wordt omgezet in warmte, dus er is zeer weinig verspilling.

Eenvoudig te installeren

Terrasverwarmers zijn eenvoudig te installeren en zorgen ervoor dat je verwarming goed gepositioneerd is voor optimaal voordeel voor jou en je gasten.

 

Show Full Content
Previous Dit zijn dé badmode trends voor de zomer van 2023!
Next Refurbished elektronica versus tweedehands elektronica

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close