Afgelopen vrijdag kreeg Liza haar lach niet meer van haar gezichtje. Zomaar bij de post zat een grote cadeau voor haar. Eigenlijk een reviewexemplaar van VTech voor mij, maar drie keer raden wie hem mocht testen!

Een moeder kan hem in elkaar zetten!

Het in elkaar zetten van de Rijd & Leer Motorfiets was supermakkelijk! Ik was nog even bang dat het me niet zou lukken en we nog de hele dag moesten wachten totdat we ermee konden spelen (ik ben niet zo technisch!). Die angst was gelukkig ongegrond. De motorfiets zit al helemaal in elkaar. Je hoeft alleen maar het stuur erop te klikken en de wielen op de juiste plek te bevestigen.

IMG_5683

Drie speelmogelijkheden

De VTech Rijd & Leer Motorfiets is bedoelt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Maar met het stuur kunnen ze al veel eerder spelen. Daarna maak je van de motorfiets een driewieler en wanneer het kindje ouder is (vanaf 1,5 ongeveer) kan je er een motorfiets van maken. Je hoeft alleen maar de wielen van plek te wisselen.

Liedjes en geluidjes

Als je al speelgoed van VTech in huis hebt, dan weet je wat je te wachten staat. Vrolijke liedjes en een enorme keuze aan geluiden. En het grootste voordeel is: er zijn twee volume-standen. Zelfs het hoge volume is niet extreem hard. Ik snap niet dat mensen altijd lopen te zeuren over herrie van kinderspeelgoed, want bij VTech heb ik daar nog nooit last van gehad (nee dat lieg ik, we hadden ooit lang geleden eens een beertje dat niet op wilde houden met een vreselijk irritant liedje zingen).

IMG_5739

En wat vond Liza van de VTech Rijd & Leer Motorfiets?

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ze haar motorfiets steeds ‘auto’ noemde. Sorry!  Maar trots dat ze was.  Ik had hem in eerste instantie op de driewielerstand gezet en later veranderd naar de motorfietsstand. Daar viel ze nog vaak mee om, dus nu staat de motorfiets in driewielerstand. Laat haar nog maar even oefenen. Eva snapte de loopfiets ook pas bij 2,5 – Ze heeft nog tijd zat!
Het stuur is natuurlijk helemaal super. Elk knopje daagt uit om op te drukken. Ze racet het huis door met dat ding! En wanneer ze klaar met rijden is, dan gaat hij vanzelf uit. Joepie!

De motorfiets is een leuke toevoeging op Liza’s wagenpark en de prijs is ook nog eens goed te doen. Bij Bol.com staat hij voor 39,95 te koop.

 

IMG_5731

Show Full Content
Previous Ik mis blijkbaar een sensor
Next Licht. De beste remedie tegen een winterdepressie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close