Als je een nieuwe telefoon gaat kopen, heb je keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Allereerst is het natuurlijk een hele uitdaging om een geschikte telefoon te vinden. Daarnaast wil je natuurlijk ook direct het juiste aantal Gigabytes internet hebben en ga je bepalen hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen om een telefoonabonnement af te sluiten waar zowel de simkaart als de telefoon zit. Dit is echter niet altijd wenselijk, waardoor enorm veel mensen kiezen voor een Sim Only abonnement. In dit blogbericht vertellen we je graag waarom Sim only bestellen in de meeste gevallen de beste keuze is.

Een goedkoop Sim only abonnement afsluiten

Een van de voordelen van een Sim only abonnement is dat het goedkoper is dan een abonnement met een telefoon. Dit komt omdat je, bij het afsluiten van een abonnement met telefoon, meer betaald voor de telefoon. In de meeste gevallen moet je namelijk een extra bedrag betalen voor het lenen van het geld. De telefoon betaal je namelijk in 2 jaar af, waardoor het bedrijf waar je het abonnement afsluit een groot gedeelte van het geld voorschiet. Bij een Sim only abonnement is dit niet het geval en betaal je enkel maandelijks voor het aantal Gigabytes, belminuten en sms’jes dat je in het abonnement opneemt.

Een gemakkelijk en flexibel abonnement

Als je kiest voor een Sim only abonnement, heb je altijd invloed op je abonnement. Je kunt het abonnement namelijk altijd wijzigen. Als je merkt dat je maandelijks te weinig data hebt, kun je ervoor kiezen om het abonnement op te hogen. Deze ophoging gaat direct in, waardoor je meteen kunt genieten van de extra data. Daarnaast kan het ook andersom werken. Als je merkt dat je maandelijks veel data overhoudt, kun je het abonnement ook lager maken. In dit geval gaat de verlaging de volgende maand in, waardoor je direct minder gaat betalen voor je abonnement.

Geen BKR registratie

Als je een Sim only abonnement afsluit, hoef je niet bang te zijn voor de financiële gevolgen. Als je een abonnement met telefoon bestelt, krijg je namelijk te maken met een BKR registratie. Dit kan vervolgens gevolgen hebben voor als je een geldlening af wilt sluiten. Als je een Sim only abonnement bestelt, heb je dit echter niet. Je hoeft dan alleen maar de maandelijkse kosten van het abonnement te betalen, zonder dat je een schuld aflost. HIerdoor krijg je niet te maken met een BKR registratie en hoef je je geen zorgen te maken als je ooit een lening af wilt gaan sluiten.

Alle vrijheid voor het kiezen van een toestel

Ben jij een persoon die graag veel wisselt van telefoon? Dan is een Sim only abonnement perfect. De simkaart zit namelijk niet verbonden aan het toestel, waardoor je gedurende het jaar zelf kunt bepalen of je een ander toestel wilt of niet. Je hoeft vervolgens alleen maar een nieuw toestel te regelen en je kunt hem direct gebruiken. Het Sim only abonnement blijft gewoon geldig als je een nieuw toestel aanschaft. Dit geeft je de vrijheid om nieuwe toestellen uit te proberen. Ook als je huidige toestel kapot gaat of gebreken laat zien, kun je hem gemakkelijk vervangen met een nieuwe telefoon!

Show Full Content
Previous Organiseer je een evenement? Let hier op!
Next Geef je interieur een persoonlijke touch met muurstickers

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: