Van Pippelot kreeg ik onlangs een Maxi Cosi Wikkeldoek opgestuurd. Nou heb ik best veel voor Liza, maar een wikkeldoek voor in de Maxi Cosi had ik nog niet. De doek kon na wat warme dagen, waarbij een extra doek toch echt niet nodig was, gelukkig wel snel gebruikt worden. Wat is het soms toch fijn om in Nederland te wonen!

De wikkeldoek heeft twee gesloten beengaten en sluit precies aan op de Maxi Cosi. Met een heerlijke muts en flinke flappen die het mogelijk maken om je kind er lekker in te wikkelen, kan ik niet anders zeggen dat deze wikkeldoek een blijvertje is! Liza vond het heerlijk om erin gewikkeld te worden en belangrijker: ze bleef lekker warm. De reacties uit mijn omgeving waren ook zo leuk; van ‘wat ligt ze toch lekker’ tot ‘wat een heerlijke doek lijkt me dat!’ en ‘die heeft het volgens mij niet koud!’. De doek is overigens van katoen en daardoor ademend. Liza kwam er niet als een bezweet poppetje uit, wat wel het geval is met de Maxi Cosi hoes. En wat voor mij ook wel erg belanrgijk is: het staat ook zo leuk!
wikkeldoek

Je kunt de hoes vooralsnog in twee varianten bestellen op de website: Fabulous Vintage (die heb ik!) en So… Retro.
soretrowikkeldoek

Over Pippelot

Ik schreef al eerder over de producten van Pippelot en sinds die tijd hebben de dames niet stilgezeten. Het maken van vernieuwende producten voor moeders van grote en kleine kinderen, dat is hun kracht. En dat doen ze zo goed. Naast de mooie en fijne luiertasjes, de geweldige warme wikkeldoek voor de maxi cosi en speenkoorden met een tasje, verkopen ze ook geboortevlaggen, superleuke sieraden en geboortepakketten in alle vormen en maten. Kortom, zoek jij een mooi cadeau voor jezelf of voor een andere moeder. Neem dan een kijkje op Pippelot.nl en ik weet zeker dat je slaagt!

Show Full Content
Previous Autocorrect missers, ik blijf het geweldig vinden!
Next Geniet optimaal van de zomer met deze musthaves voor je tuin

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close