Volgende week wordt Liza alweer twee jaar. Kleine meisjes worden groot! Ik vind dit toch wel een hele toffe leeftijd. Ze kunnen zich verstaanbaar maken. Je kunt wat met ze ondernemen. Het middagslaapje is geen must meer. Natuurlijk is het ook wel een uitdaging, want met de leeftijd komt ook de kop erop en ik kan je zeggen: Liza is vol van karakter!

Wat geef je een meisje dat twee wordt cadeau?

Ik geef je acht fantastische cadeau ideeën, dure, minder dure, onhandige en handige cadeautjes. Weet jij niet wat je moet geven aan een kind dat twee wordt? Doe er je voordeel mee!

1. FROZEN SPEELSPET

Met een oudere zus hebben we natuurlijk zat van Frozen. Liza speelt met deze POP poppen veel met het poppenhuis. Deze kleinere set mét Olaf zal ze geweldig vinden.

2. MINI STEP / MICRO SCOOTER

In Zwitserland zie je alle kinderen op deze step steppen. Ze zijn een stuk stabieler dan de plastic stepjes die je voor deze leeftijd vaak ziet. Deze step, met twee wielen aan de voorkant, is vanaf een jaar of twee (maar er zijn ook versies die je al vanaf 1 jaar kunt gebruiken). Liza krijgt dit stepje van onze familie

3. POPPENHUIS

Wij hebben een poppenhuis, maar ieder meisje (en jongen) kan haar fantasie kwijt in een poppenhuis. Speel als ouder mee of laat ze zelf lekker aan rommelen. Liza kan er zo uren mee spelen. Popje in bad, popje uit bed en in bed. Ander popje in bad en ga zo maar door.

4. BOEKJE OVER KLEUREN

De laatste week is Liza heel erg met kleuren bezig. Ze komt steeds naar me toe om te zeggen welke kleur het is en is dan zo overtuigd dat ik nog eens extra kijk of het echt wel blauw is en geen rood. Dit boekje is ideaal om dit te ondersteunen en goedkoop!

5. KIEKEBOE VTECH

Ieder kindje heeft een popje nodig. Een popje waar ze alles tegen kan zeggen, waar ze mee kan knuffelen, die ook valt en pijn heeft en dit popje kan zich zelfs nog verstoppen. Hoe leuk is dat!

6. FIETSJE

Eigenlijk is Liza nog nèt te jong voor een fiets, maar ik heb hem al bijna een jaar in de doos liggen. Dus krijgt ze van ons een fietsje. Ze wil ook al steeds op het fietsje van de buurjongens, ze weet vast snel genoeg wat ze ermee moet doen.

7. BEAUTYSET HEMA

Nagellakken, haren kammen, lippen stiften Het hoort er allemaal bij in ons huishouden met meiden. Deze beautyset ontbreekt nog, maar ik ben wel bang voor mijn hoofd als Liza hier mijn haren mee gaat kammen 🙂

8. THEESERVIES

Wij hebben een oudere versie van dit theeservies, maar deze taartjes lijken me ook wel wat. Ook dit prikkelt de fantasie en die hebben de kinderen genoeg op deze leeftijd.

Nog meer cadeau ideeën!

Ik kan trouwens nog wel uren doorgaan met cadeautjes voor een twee jarige. Wat dacht je van:

sloffen, kleding, een vormenstoof, een bal, een glijbaan, zandbak, zandbakspulletjes, stiften, een kleurmat voor buiten, een keukentje, keukenspulletjes, een schort met de naam erop, een peuterdekbed, een badjasje, sandaaltjes voor de zomer, duplo of little people, puzzel, boekjes van bijvoorbeeld Nijntje, Eva kreeg zelfs een baby schildpadje voor haar tweede verjaardag.

Via deze website vind je meer vergelijkbare kortingen

Heb jij nog toevoegingen? Ik hoor ze graag!

Show Full Content
Previous Stiekem snoepen en nu?
Next Hoe noem je dat nou?

5 thoughts on “Wat geef je aan een kind dat 2 jaar wordt

  1. Hihi hier eentje die pas twee is geworden maar geen van bovenstaande dingen heeft gehad. Wel een kaptafel met nep make up enzo. Die doet het echt heel goed. Verbaas me er ook over hoe zacht ze m’n haar borstelt!

  2. Wat een leuke dingen! Mijn dochter wordt binnenkort 3 jaar, maar ik weet zeker dat ze de Frozen poppen fantastisch zou vinden. Liefs Marjon

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: