Lalaloopsy’s zijn beweeglijke ‘genaaide’ poppen met ieder een eigen smaak en eigen kleertjes. LalaLoopsy’s kennen we natuurlijk gewoon in Nederland, maar hier in het Zwitserse zijn ze niet zo bekend. Samen met een vriendinnetje, dat van famlie in Denemarken Lalaloopsy’s krijgt, is Eva helemaal weg van de lalaloopsys. Het speelt ook zo lekker weg.

IMG_4074

Lalaloopsy’s komen in heel veel verschillende vormen en uitvoeringen. Grote en kleine poppetjes. Wij kregen een tijdje geleden een ‘lalaloopsy- boutique‘ binnen om te testen. Uren hebben de kinderen ermee gespeeld, aankleden, uitkleden, ophangen en weer aankleden. Superleuk. Inmiddels staat deze boutique in het poppenhuis en vind ik het wel heel leuk om het poppenhuis verder aan te kleden met verschillende lalaloopsy-uitvoeringen. IMG_4085

De poppen zijn gemaakt voor een leeftijd van 4 jaar. Maar ik vind dat LalaLoopsy’s wel vanaf 3 kunnen hoor. Er zitten kleine items tussen en die kleintjes kunnen dat gefriemel nog niet. Wel kan Liza er al leuk meespelen, die kleine dingen moet je dan gewoon aan de kant schuiven.

 

lalaloopsyDe grote Lalaloopsy poppen zijn al wel heel leuk voor Liza’s leeftijd. Deze zijn zo rond de 30 centimeter en nodigen leuk uit om mee te nemen en echt mee te spelen. Ze zijn ook nog eens leuk aangekleed. Wij kregen met Sinterklaas een roodkapje en een ijsbeertje. Deze gaan regelmatig mee in de auto of worden ingestopt, omdat ze zo groot zijn verlies je ook niet snel iets, dat is wel anders bij de kleine versies. Want hier in huis verliezen we veel. De hond eet het op, de stofzuiger zuigt het op of de kinderen laten het bij een ander staan .:)

Show Full Content
Previous Met de hond en kids op pad | fotoserie
Next Eropuit hoeft niet altijd geld te kosten – gratis uitstapjes

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close