Welkom in de snoepwinkel van Num Noms. Deze bijzondere rubberen figuurtjes ruiken lekker en geven heel wat speelplezier. Mix en stapel ze op elkaar en maak zo de lekkerste ijsjes. In je eigen snoepwinkel verzamel je alle Num Noms karakters bij elkaar.
num-noms

Verzamel alle Num Noms bij elkaar

NUMN305001-500x500Ik tast eerlijk gezegd nog in het duister over het gebruik van de Num Noms, maar de website belooft toch echt heel wat. Zo zie ik dat dit nog maar serie 1 is en in deze serie zitten wel 60 smaken die je kunt verzamelen.  Deze 60 smaken verzamel je door de verschillende verpakkingen te kopen. De kleinste verpakking is een soort van yoghurtverpakking. Deze koop je al voor 3,95 en in deze Num Noms zit een lipgloss verstopt!

Je kunt natuurlijk ook gelijk grotere verpakkingen kopen en dan kan er direct gespeeld worden. Mixen en matchen. Nums (de rubberen dingen) over de Noms (de hardere dingen) plaatsen en spelen maar.

Ik ben benieuwd. Deze eerste serie met Num Noms als onderwerp Desserts, zorgt in ieder geval bij ons voor veel lol.

Num Noms
Neem jij ook een lekkere hapje?

 

Eva laat je zien hoe leuk de Num Noms zijn!

Oke.. tot zover de Num Noms in geschreven tekst. Laten we maar eens kijken naar het gesproken woord en natuurlijk het beeld dat je precies laat zien wat Num Noms zijn en hoe je ermee kunt spelen. Wat moest ik weer lachen om Eva. Het pakketje met Num Noms kwam binnen en het eerste dat ze vroeg was of ze weer het op film mocht openmaken. Natuurlijk. We vonden het maar wat leuk met de Bunchems afgelopen week. Alleen er was 1 probleem: we hadden haar haar nog niet gekamd… Hoe vind jij dat Eva het er vanaf brengt als verse Youtube-ster? Ik ben zo fan van haar!

Kijk zelf maar!

Show Full Content
Previous Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2
Next Trend: regenbogen en eenhoorns

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close