Ik lig op de bank en kan geen boeh of bah meer zeggen. Vijf uur hebben we zondag rondgelopen in die enorme hallen van de RAI en van de Negenmaandenbeurs hebben we niet eens alles kunnen zien. In hal 8 stonden de grootste stands van bedrijven zoals Nutricia, BabyBeGood, Kruidvat, FisherPrice, alle grote kinderwagenmerken en diverse andere kindermerken. Ook was er in deze hal een geboortekaartjesstraat waar je uiteraard heel veel keuze had in geboortekaartjes van diverse ontwerpers. Die grote stands zorgden ervoor dat het in deze hal absoluut niet druk aanvoelde. Zo fijn! Ik was samen met vriendin Rianne, die heel huishoudbeursachtig een trolley meegenomen had en waar ik steeds maar weer tegenaan knalde. Die dingen zouden verboden moeten worden! Maar verder zijn ze best handig. 🙂

We haalden als eerste een tas met babyspullen bij het Kruidvat. Voor €  3,50 was deze tas echt een goede koop. Allemaal nuttige en leuke spulletjes. Daar kon de Woezel en Pip tas nog wat van leren, wat een teleurstelling was dat. Daarna liepen we tegen de stand van BabyBeGood aan. Wat een leuke stand/plek met leuke en vooral duurzame spullen en artikelen. Extra leuk was dat de bellypainter Inge Schminkt vrij was voor een mooie tekening op mijn buik. Binnenkort is het resultaat hier te zien en vertel ik ook nog wat meer over de duurzame producten die ik heb gezien.

IMG_5382-klein

Na een plaspauze deed Rianne mee met een quiz waarbij ze een Bambixbeer kon winnen (niet gewonnen!) en kocht ze daarna bij Nutricia een paar dozen Bambix. Door het downloaden van hun nieuwe app, kregen we ook nog de cd met babyliedjes van Do. Leuk! De app zal ik later eens goed bekijken. Daarna kregen we honger en na een saucijzenbroodje gingen we door naar hal 9. Daar was het een flink stuk drukker. Chaotisch en een hoop mensen op een paar vierkante meter. In deze hal heb ik wel twee keer even zitten zweten, maar wanneer er dan weer een rustig plekje was, ging het ook wel weer. Deze hal was gevuld wat meer kleinere winkels en webwinkels. Winkels die ik niet kende, winkels die ik wel van naam kende of waar ik alleen de producten van kende. Je kon hier echt merken dat het de laatste dag van de beurs was. Veel bedrijven hadden niet veel keus meer en daardoor kon ik ook niet veel shoppen hier. Eigenlijk heb ik in deze hal alleen twee kussenslopen van TiS lifestyle gekocht (een fijne beursaanbieding) en nog een dekentje voor in de kinderwagen. Daar verbaasde ik me over de mensen die aan het afdingen waren. Mis ik nou echt iets in mijn genen? Geen haar op m’n hoofd dat ik zou afdingen op iets wat toch al weinig kost. Heel bizar!

Toen begon het ons een beetje op te breken en besloten we via de hal Foods & Drinks weer naar huis te gaan. Ik wist niet wat me daar overkwam! Grote merken die via een microfoon alle mensen aan het lokken waren. Overal rook je eten en werd er eten bereid. Voor in de auto had ik m’n zinnen gezet op de droptas van Haribo. Deze ging er vandaag uit voor twee euro met echt zes zakken drop. Niet verkeerd! Bij Milka haalde ik voor 3 euro een zak koekjes en chocola weg, dat gaat ook vast en zeker wel op. Voor Floris nam ik nog Hollandse gedroogde worsten mee en toen gingen we naar huis. Wat een dag. Vijf uur lang sjouwen en slenteren. Gelukkig stond Redbull ons buiten op te wachten met een blikje nieuwe energie en reden we weer fris en fruitig naar huis.

De Negenmaandenbeurs was niet de hel die ik had verwacht., zoals ik eerder schreef. Het viel mij meer dan mee. Dat ik nu gaar op de bank hang, had ik wel verwacht. Maar ik heb echt een leuke dag gehad en leuke contacten opgedaan. Binnenkort meer over wat leuke bedrijven en producten die ik hier heb gezien!

Show Full Content
Previous Bezoek aan de Euromast
Next Van kikkerbommetjes en springboontjes tot een leeg bord!

1 thought on “We hebben de Negenmaandenbeurs overleefd

  1. Erg leuk om te lezen en ik ben de laatste paar jaar (omdat ik of zwanger was of net bevallen) niet geweest. Ik ging er zwanger met bekkeninstabiliteit 5 jaar geleden voor het eerst naartoe en het was zwaaaaaar voor mij maar oh zo leuk. Daarna nog 2x niet zwanger geweest maar de laatste paar jaar vond ik het zwaar om er zwanger heen te gaan. Respect voor jou dat jij wel gewoon bent gegaan.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close