Ik ben fan van Fisher-Price, de producten van Fisher Price horen nou eenmaal bij mijn kinderjaren. Voor mijn tweede verjaardag kreeg ik het Sesamstraathuis waar Liza nog steeds mee speelt, ook hobbelt er hier een hondje rond uit mijn kindertijd en hebben de kinderen zelf ook nog de nodige spullen.

Wereldbol van Fisher-Price

Wat ik erg leuk vind is speelgoed waar de kinderen iets van kunnen leren. Zo ben ik ook al tijden enthousiast over de wereldbol van Fisher-Price. Hiermee kunnen kinderen spelenderwijs iets over de wereld leren en op hun eigen niveau. Liza zoekt de wereldbol ook altijd op in de supermarkt, dus ik denk dat dit cadeautje ter zijner tijd een schot in de roos is voor haar.

De wereldbol van Fisher-Price kent drie niveaus. Hiermee leert je kindje onder andere te groeten in verschillende talen, het vinden van diverse dieren en liedjes over reizen.

  • Niveau 1 – Leren: leert kinderen meer over groeten van over de hele wereld , dieren en dierengeluidjes.
  • Niveau 2 – ontdekken: Simpele vragen helpen kindjes om de wereld te ontdekken en de verschillende dieren te vinden.
  • Niveau 3 – Fantasie: leuke liedjes over het reizen stimuleren het eerste rollenspel.

Er zijn meer dan 100 geluidjes, liedjes, melodietjes en zinnetjes. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot en met 3 jaar en ouder. De wereldbol is ook weer niet zo groot dat het een sta-in-de-weg is in huis. Ik verheug me er al op om Liza te laten zien waar haar oma’s wonen en waar Canada nou precies ligt. Waar de leeuwen brullen en de olifanten toeteren.

Show Full Content
Previous Zens Lifestyle: sta even stil en geniet.
Next Mijn stijl is ‘makkelijk’, maar ik kocht wel hele stoere laarzen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: