Twitteren voor je werk? Jaaa, dat doe ik! Ik haal er zoveel inspiratie vandaan, leer nieuwe mensen kennen en de mensen achter de bedrijven kennen. Bedrijven die vaak geen enorme marketingbudgetten hebben, maar waar hardwerkende mensen achter zitten. En daar hou ik van! Één van die bedrijven is HartjeHip.nl en over HartjeHip gaat vandaag deze blogpost!

Want HartjeHip is een webshop met hele fijne producten. Van armbanden, kettingen en oorbellen tot beenwarmers, mutsen, portemonnees, tassen en woonaccessoires. Ik zie in iedere categorie wel iets dat ik moet hebben; voor mezelf, voor vriendinnen, voor mijn moeder.  Denk je dat je alles hebt gehad, dan is er ook een speciale categorie voor de man! Met stoere mutsen, cols en mannelijke armbanden. Echt superleuk!

hartjehip
Mijn favorieten: * grijze armband * ketting hart *armband blauw *
* tas * armband lichtblauw * roze zomersjaal
* roze muts * groene wintersjaal

Lichte voorkeur voor comfortabel

De laatste tijd ben ik vooral van het comfortabele. Dan zijn die lekkere sjaals, cols en dikke warme mutsen echt een uitkomst. Bij HartjeHip betaal je er ook niet veel te veel voor en je krijgt het als een heerlijk cadeautje voor jezelf in de brievenbus. Uitpakken maar en dragen! Ik hoop dat het nog een tijdje iets kouder blijft, dan kan ik mijn nieuwe muts nog lekker lang op!

hartjehip-klein

>> Deze winactie is inmiddels afgelopen. Op onze Facebookpagina staat de winnaar vermeld! <<

Win deze heerlijke comfortabele muts van Hartje Hip

Van HartjeHip mag Love that! zo’n heerlijke comfortabele muts weggeven. Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win deze heerlijke comfortabele muts van Hartje Hip. Je kunt meedoen tot en met 18 februari 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Lees meer over winacties op Love that!

Show Full Content
Previous Schoenen en meer op S.H.O.E.S.
Next Kiind gaat een boektijdschrift via Crowdfunding uitgeven

4 thoughts on “Win deze heerlijke muts van HartjeHip

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close