Kilometers bij elkaar vandaan wonen en toch een succesvolle webwinkel runnen, dat doen de vriendinnen Nathalie uit Schagen en Jolanda uit Hengelo. Samen runnen ze Pippelot.nl, een webshop dat zich richt op moeders. En daar gaan we weer; deze moeder houdt van producten voor moeders! Want moeders weten waar wij moeders behoefte aan hebben.

Pippelot verkoopt handgemaakte producten uitgevoerd in vrolijke stoffen met superleuke applicaties. Bijvoorbeeld dit handige luiertasje. Met een luiertasje hoef je niet altijd die enorme luiertas mee te slepen. Ga je met je kindje boodschappen doen of eventjes op visite, dan neem je zo’n luiertasje mee in je tas (ja, je eigen tas). Hierin doe je dan de doekjes en enkele luiers. Superhandig en het scheelt echt als je niet altijd zo’n enorme luiertas mee hoeft te zeulen.
pippelot luiertasjes

Ben je toe aan iets anders dan wat de rest heeft? In dezelfde vrolijke stoffen van de luiertasjes, verkoopt Pippelot ook aankleedkussenhoezen en speentasjes. Voor je dochter koop je hier ook superleuke jurkjes met vrolijke printjes. Pippelot.nl heeft nog meer handige dingen voor mama’s. Bijvoorbeeld hele leuke sieraden voor jezelf, maar ook voor je kindje en voor jullie samen. Heb jij een dochter, dan is het misschien wel heel leuk en speciaal om dezelfde armband te dragen.Kortom, de webshop Pippelot.nl is zeker een aanrader om te bezoeken voor iedere (aanstaande) moeder. Die handige hebbedingetjes willen we natuurlijk allemaal wel.
pippelot overig
>> Deze winactie is inmiddels afgelopen. Op onze Facebookpagina staat de winnaar vermeld! <<

Win ook zo’n tof luiertasje van Pippelot!

Van Pippelot mag Love that! zo’n supertof luiertasje weggeven. Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win ook zo’n tof luiertasje van Pippelot!. Je kunt meedoen tot en met 25 februari 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk.

Lees meer over winacties op Love that!

Show Full Content
Previous Olympische sporters bedanken hun moeder
Next Gratis downloads voor Valentijn

4 thoughts on “Win een tof luiertasje van Pippelot

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close