Ken jij de CD De Leukste Kids Hits van 2015 al? Deze cd bevat de 40 leukste hits van 2015 en het beste van dit moment. Jaarcd’s zijn altijd ideaal om te geven met de feestdagen. Ik vind het namelijk een leuke herinnering. Muziek geeft toch je stemming weer en veel populaire nummers doen je aan momenten denken. Leuke, minder leuke, spannende en fantastische momenten!

Op de cd De Leukste Kids Hits van 2015 staan nummers van Ralf Mackenbach, Nick en Simon, Sarah & Julia, maar ook Hardwell en Armin van Buuren. Een cd boordevol muziek van nu en muziek waar jouw kind vast en zeker heerlijk bij weg kan dromen, mee kan zingen of mee kan dansen!

De Leukste Kids Hits van 2015 koop je voor 13,99 bij Bol.com
image012

Win, win, win! 3x De Leukste Kids Hits van 2015

Wil je alvast een cadeautje voor de feestdagen? Doe dan mee aan deze winactie en geef een reactie hieronder. Volgende week krijgen de 3 winnaars een bericht van me!!

[message_box type=’success’]

CD 1
Living Our Dream – Finalisten Junior Songfestival 2015
Energie! – Kinderen Voor Kinderen
Here Come The Girls – Sarah En Julia
Parijs – Kenny B
Wings To Fly – O’G3NE
Smelt – Femke Meinis
Replay – Ralf Mackenbach En Rachel Traets
Me En My Selfie – Mylène En Rosanne
Una Noche – Alessandro
Around – Julia
1000 Days – Polle
Pak Van Mijn Hart – Nick En Simon
Jij Bent Van Mij – Xerxes
Be Like You – Laura Van Kaam
Droomvrouw – Zomaer
Follow Me – Hardwell feat. Jason Derulo
Another You – Armin van Buuren feat. Mr. Probz
Policeman – Eva Simons feat. Konshens
Dance Until We Die – Mesmerized
Thinking Of You (CJ Stone Radio Edit) – R.I.O.

CD 2
Ticket To The Moon – MainStreet
She Looks So Perfect – 5 Seconds Of Summer
Mooiboy – Mylène En Rosanne
Who Do You Think You Are? – Ralf Mackenbach
Holding On – Rachel Traets
I’m An Albatraoz – AronChupa
Ik Heb Een Meisje Thuis – Nielson
Geen Twijfel – Xerxes Naseri
Something Wonderful – Sarah En Julia
Recht Uit M’n Hart – Jan Smit
TuTuTu – Miss Montreal
Bailando – Alessandro En Jeronimo
2 Young 2 Dumb – Brett Bogart
Are You With Me – Lost Frequencies
Summer – Lazy Sunday
TMTLM – Monsif
Summertime – Jaffa King vs Masta
Bad Habit – Dirtcaps feat. Tjindjara
Als Ik Breek – Leonie Meijer
It’s Beginning To Look Like Christmas – Nick En Simon

[/message_box]
Show Full Content
Previous Minecraft at the museum
Next Wandelen in het bos

9 thoughts on “Winactie: De Leukste Kids Hits van 2015

  1. Leuk!!! Als ik hem niet win gaat ie zeker op het verlang lijstje. Benjamin vind het zo leuk om muziek te luisteren als ie lekker op zn kamer aan t spelen is 🙂

  2. Ha leuk! Mijn jongste heeft al op haar 3e verjaardag een cd-speler cadeau gekregen, omdat ze zo graag danst, zingt en luistert naar muziek. En de andere twee zouden het ook wel fijn vinden, als dan Frozen even in de kast terug mag. 🙂

  3. Onwijs leuk om de Kids Hits 2015 te winnen voor mijn kids 😀 Ze zouden er mega blij mee zijn! Alle leuke hits vn het afgelopen jaar staan er op, dat word gegarandeerd uren dans en swing plezier voor hun! Duimen maar!

  4. Oh dat zou ik graag winnen voor mijn dochters van 9 en 6 en ik denk dat mijn zoon van 6 er ook een aantal liedjes van leuk vindt. Het zou een leuk extraatje zijn voor 5 december! 🙂

  5. Hallo, ik ben Resa en ik ben 10 jaar oud. Ik zou heeeeel graag de cd de leukste kidshits van 2015 willen winnen. Er staan allemaal leuke liedjes op die ik heel leuk vind.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close