Sinds ik een bril draag, hoor ik steeds vaker over online aanbieders die goedkoper een bril kunnen aanbieden dan de normale opticien. Nu heeft mijn zwager een brillenzaak en ik weet dat hij gewoon goedkopere monturen in zijn assortiment heeft, maar ik ben wel degelijk een fan van online bestellen. Er is namelijk niks relaxter dan vanuit je luie stoel een bril uitkiezen en je helemaal gelukkig voelen omdat de bril zo spotgoedkoop was! Polette is een van de online aanbieders waar ik regelmatig op gewezen werd, maar pas nadat ik de kidscollectie van hen zag op instagram, werd ik pas écht enthousiast.

Kinderbrillen van Polette

De kinderbrillen van Polette zijn lekker hip en koop je al vanaf E19,95! Hip hoeft niet te betekenen dat kinderen zich extra speciaal voelen. Nee, hip is dat het leuke draagbare designs zijn! Voor de komende zomer wilde ik graag een wat lichter monteur voor Eva. Eva’s bril is een donkerblauwe en dat is heel leuk bij haar wintergarderobe. Bij haar zomerkleren is deze kleur wel wat zwaar, daarom koos ik voor een rozerood met wit monteur: Louison Pink

Ik koos voor enkelvoudige glazen ter waarde van 9.95 en omdat Eva hoger dan +2 heeft, had ze de businessglazen nodig van 16,95. We kozen voor een bril met gewone glazen en niet met UV werende glazen. Een zonnebril hoeft ze van mij nog niet. Hierna hoef je alleen nog maar het recept in te vullen (het overzicht van de waardes die zijn opgemeten). Zoals je kunt zien was de totaalprijs 46,98. Wat een verschil met de bril van de opticien.

Op 20 maart bestelde ik Eva’s bril en afgelopen vrijdag 7 april, werd hij bij ons in Zwitserland thuisbezorgd. Echt, een heel groot voordeel dat ze naar Zwitserland versturen!!! De bril werd geleverd in een mooi doosje, met een oranje hoesje en een brillendoekje. Helemaal compleet en dat voor dat geld. Overigens moet ik er ook bijvertellen dat het materiaal van de bril heel stevig is, niet van dat plastic dat zo breekt, maar gewoon degelijk.

Eva moest in eerste instantie wel een beetje wennen aan haar nieuwe bril en hoe hij op haar neus zat. Ze is die andere natuurlijk zo gewend, die heeft zich helemaal naar haar hoofd gevormd. Zaterdag heeft ze de bril veel op gehad en inmiddels zit de bril al echt lekker, zoals ze zelf zegt.

 

 

 

Morgen laat ik je trouwens mijn bril zien, want ik kon natuurlijk niet achterblijven!

Show Full Content
Previous Een groot feest met Confetti op Tafel
Next Ik bestelde online een zonnebril op sterkte

1 thought on “Wist je dat je ook online kinderbrillen kunt bestellen?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: