Het ziet ernaar uit dat we het hoogtepunt van de zomer wel gehad hebben, daarom lijkt me het me leuk om met jullie te kijken naar mijn favorieten voor de komende herfst / winter. Ik liet jullie al eerder de warme alles-in-één-deken van YEAR zien. Deze staat nog steeds hoog op mijn verlanglijstje voor Zwitserland. Maar de herfst biedt meer, veel meer!

Openhaarden

Vooral op zondagmiddag en natuurlijk in de avonden gaat de openhaard aan bij ons in huis. De geur, de warmte en natuurlijk het flikkerende licht hoort voor mij bij een gezellig avondje. Ik vlei me dan nog net niet neer op een schapenvachtje, maar het zou best kunnen (toch maar niet).

opENHAARD

Stamppotten

Stamppotten horen natuurlijk ook bij de herfst/winter. Hoewel wij hier (dankzij Eva) het hele jaar door boerenkool met worst eten, eten we geen andere stamppotten. Als het echt guur weer wordt dan komen de andere stamppotten ook weer op tafel. Stamppot rauwe andijvie met speklapjes bijvoorbeeld!BOERENKOOL

Kleden en fijne kussens om in weg te kruipen

Als ik toegeef aan het wintergevoel, dan staat er een grote mok thee op tafel, lig ik op de bank onder een dekentje terwijl ik lekker chocola aan het knabbelen ben. Weggedoken in kussens van verschillende materialen, waarvan ik hele toffe op Otto.nl zag, overleef ik de koude dagen wel hoor!

kussens

Ik ben benieuwd naar wat jouw herfstfavorieten zijn!
tekst

Show Full Content
Previous Helemaal van nu: panda’s en flamingo’s
Next Je kan mijn rug op!

4 thoughts on “Zo maak je het lekker behaaglijk

  1. Als ik dat zo zie krijg ik zin in de herfst. Ik hou van haardvuur, dekentjes op de bank, andijviestampot en warme chocolademelk met slagroom en mini marsmallows!

  2. Inderdaad hier de houtkachel, sloffen, dekentjes, kaarsjes aan, warme chocomelk, erwtensoep. Ow ja en de hele dag in pyjama lopen omdat het zulk ***weer is, dat is toch wel het ultiem behaaglijke gevoel!!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close