Het is al weer een week geleden dat Liza twee jaar oud werd. Gelukkig konden we het dit keer vieren met mijn ouders erbij en wat gezellige mensen om ons heen. Het was niet te druk,  maar het was precies zoals ik het graag hebben wilde en wat voor iedereen leuk was. ‘s Ochtends begonnen we al vroeg, Eva moest immers naar school. Opa en oma moesten dan ook om half 8 uit bed! Eva mocht met haar cadeautje beginnen: een zelfgemaakte kaart! Wat was Eva trots op haar kunstwerk en Liza zei gelukkig ook direct; ‘oh mooi!’

verjaardag 2 jaar

Liza kreeg veel kleine en leuke cadeautjes, waaronder deze pet!
verjaardag 2 jaar

Maar de klapstukken waren toch wel de grote cadeautjes. Als eerst was de Micro Scooter aan de beurt die ze kreeg van onze familie. Ze stepte er direct op weg. Zo cool!
verjaardag 2 jaar

IMG_3052

Van ons kreeg ze een nieuwe fiets. Eva’s oude fietsje was niks meer en deze kon ik via Lovethat krijgen. Gelukkig kreeg ze een paar weken geleden ineens interesse in fietsen. We konden haar dus dit fietsje met een gerust hart geven. Fietsen lukt nog niet, maar dat komt vanzelf wel! Ook achterop heeft ze er al plezier van

IMG_3065

IMG_3068

IMG_3127

IMG_3129

We hadden voor ‘s ochtends een appeltaart en een wolkentaart gebakken. ‘s Middags was het de beurt aan Eva om de gemaakte slagroomtaart te decoreren en dat deed ze fantastisch! Mijn vader heeft deze taart trouwens gemaakt, dat mag hij vaker doen!

IMG_3099

IMG_3141

‘s Ochtends stond ons eerste bezoek al om half 10 voor de deur. Het is wat met die gekke Zwitsers 🙂 Ze zijn altijd zo vroeg! De Duitsers kunnen er ook wat van, want een andere vriendin stond ‘s middags al om 13:00 uur voor de deur! Ach ja, wel gezellig. Het werd alleen geen middagdut voor Liza.

IMG_3143

Toen iedereen er was ‘s middags mocht ze de kaarsjes uitblazen!
IMG_3150

We sloten de dag traditioneel af bij de McDonalds! Liza houdt van frietjes, vast en zeker omdat ik de dag voor de bevalling nog bij de Mac geweest ben. Vorig jaar gingen we ook bij de McDonalds ‘uiteten’ met de kinderen en wat mij betreft houden we deze traditie er lekker in!

IMG_3156

En omdat ik ook nog wat foto’s met mijn iPhone heb gemaakt, staan deze hieronder!

Show Full Content
Previous Maak zelf paashazen van oude sokken!
Next Schijnt de zon, dan ga je met de scooter op pad!

3 thoughts on “Zo vierden wij Liza’s verjaardag

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close