Nog voordat ik zwanger werd van Liza had ik al besloten om een draagdoek te kopen bij een volgende baby. Bij Eva kon ik het eerste jaar amper iets doen omdat ze gewoon heel dicht bij mij wilde zijn. Toen wist ik eigenlijk niks van draagdoeken of misschien vond ik het nog wel te zweverig, kan ook. Maar ik wist wel: bij nummer twee ga ik dat anders doen!

Al eerder schreef ik over de keuze die je hebt in Draagdoekenland. Het is zo lastig om voor jou een geschikte te vinden. Daarom is het vaak handig om draagdoeken en ergonomische dragers uit te proberen. Dat kan via een een draagconsulente. Joyce van Draagjoy is zo’n consulent en zij laat je met liefde voelen en ervaren hoe het voelt om je kindje te dragen en wat de goede manier is om je kindje te dragen. Joyce, zelf moeder van 3, organiseert ook draagparty’s waarbij je gezellig met vriendinnen verschillende doeken kan uitproberen. Een superleuk idee vind ik dat!

Op Draagjoy.nl staat ook een webshop vol met mooie en handige dragers. Je hebt de keuze tussen doeken, ergonomische dragers en ringslings. Keuze te over met de meest mooie kleuren voor alle gelegenheden. Naast allerlei dragers verkoopt Draagjoy ook de leukste jumpsuits. Dat zit natuurlijk fantastisch in een van die doeken en de patroontjes zijn om op te vreten.

Mijn acht favorieten zie je hier, wat zijn jouw favorieten?
draagjoy-leukste-acht

  1. Als eerste deze doek met de fantastische turquoise kleur.
  2. In de lente kan het nog wel eens fris zijn. Een draagtrui is dan een uitkomst!
  3. Deze mooie doek is toch een pareltje!
  4. Ook mannen kunnen een baby dragen, maar dan wel in een stoer design
  5. Geef je nog borstvoeding, dan is een voedingstrui een uitkomst.
  6. Deze ringsling kan je zo in de lente aan, wat een vrolijkheid!
  7. Op zoek naar leuke jumpsuits? Wat dacht je van deze stoere gele van Minicirkus?
  8. Als laatste deze mooie Mei-Tai, heerlijk comfortabel!

 

Krijg via Lovethat 15% korting op je aankoop!

Net zo enthousiast geworden als ik? Met de code lovethat krijg je 15% korting op je aankoop op Draagjoy.nl! Deze code is geldig tot 1 juli 2015. Nog leuker shoppen dus!

Show Full Content
Previous Twee weekoverzichten in één, ik hou het kort!
Next Tijd voor een feestje!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close