Mijn rijbewijs

Was ik vorige keren zo enthousiast aan het vertellen over mijn rijbwijs.. Wat denk je… De vorige rijschool was vergeten een dossier aan te maken. Het gevolg: ik moet minimaal 3 weken wachten tot er een dossier is aangemaakt. Pas als dat er is kan ik mijn theorie doen. Dat wordt dan niet voor mijn 40ste verjaardag. 40 plus een maand en dan je rijbewijs halen klinkt misschien zelfs wel beter;) Ik heb trouwens wel een eerste test gedaan en die ging aardig. Al werd mij verzekerd dat het een onzin test is. Het waren allemaal reactie snelheid testjes.

Social media

En dan een mijn stukje over social media. Maar natuurlijk de dag dat het blog online ging viel er een boom op onze internetlijn. En misschien was dat precies goed. Het liet mij inzien dat ik een soort vreemd wezen word zonder internet. Chagrijnig en onaardig. Het is dus gewoon een verslaving. Uiteindelijk is mijn badkamer nu erg schoon geworden. Heb ik een net wat ingewikkelder recept gekookt en ga ik nog meer nadenken over mijn internet gedrag. Wat ik mijn trouwens vooral af vroeg of het zakelijk voor Domaine Malpas zin heeft om instagram in te zetten. En wat ik van de hoeveelheid likes dan moet vinden.. Ik ga vandaag iets nieuws proberen een klein filmpje van mijzelf om het gezicht achter Domainemalpaskookt te laten zien.

Kaka

Oh en nog iets. We hadden toch kakka eend: nou helaas kakka eend was er bij terugkomst uit Nederland niet meer. Wij hopen dat hij terug is naar zijn vriendjes, volgens Sarah is hij naar zijn Pappa en Mamma, dat laten we maar zo.

Sinterklaas!

Over een paar weken gaan wij naar Nederland sinterklaas vieren, mijn verjaardag, vrienden en familie zien. En Sarah mag een nachtje bij mijn zussen slapen.En we gaan naar de oma’s en opa. Ze is zich daar zo op aan het verheugen en heeft nog zo geen benul van tijd dat wij een aftelkalender hebben gemaakt. Ze mag nu elke avond een streepje zetten tot het 29 november is en wij op reis gaan. Ik blijf het elke dag zo bijzonder vinden hoe Sarah en Samuel de wereld zien en hoe wij ze dingen kunnen leren. Dat in dit geval tijd voor hen iets totaal anders is dan voor ons. En hoe ik dan kan helpen de tijd voor Sarah als het ware tastbaar te maken.

Show Full Content

About Author View Posts

Boor Siegel

Boor Siegel woont in Frankrijk waar zij met ziel en zaligheid vakantieverblijven (gîtes & lodgetenten) verhuurt, fantastisch kookt Domainemalpaskookt, haar kinderen tussen twee culturen opvoed en waar zij Boor is.

Previous Binnenkort rijden we weer naar Nederland
Next We zochten de sneeuw op!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close