Je kent het wel einde jaar en mensen komen met lijstjes. Begin van een nieuw jaar en weer lijstjes. Daar waar je trots op was, wat je goede voornemens zijn etc.

Ik ben daar mee gestopt. Nou ja ik doe het wel. Trots zijn, althans ik ben het aan het leren!
Op mijzelf dan, wan ik ben apetrots op de kinderen en Bart en op Izzy.Ik ben trots op wat Bart en ik samen hebben bereikt op Domaine Malpas. En ben trots op mijn eetblog Domainemalpaskookt en hoe we het op instagram doen met het blog. Inmiddels 700 volgers dat is best lachen.

Goede voornemens

En die voornemens. Het streven was dat rijbewijs voor mijn 40ste. Dat ging hem niet worden. Nu is het streven zo snel mogelijk. Maar het is geen voornemen. Ik versta onder een voornemen iets dat je wil gaan doen. En ik denk dat daar de schoen wringt. Als je iets wil dan moet je het gewoon doen. Niet twijfelen, niet uitstellen geen datum in de toekomst. Nee vandaag nu deze minuut. Go!

Zo wilde ik ook al heel lang gaan rennen. Eigenlijk wilde ik tweede kerstdag beginnen. Ik had alleen even niet met moedertje natuur rekening gehouden. Met bakken maar dan ook echt met bakken, uit de hemel he.. Dus het werd januari. En inmiddels ben ik ook een tweede keer gaan lopen. Ik kan er nog geen ruk van. Maar who cares. Ik wil het graag. Voor mijn hoofd leeg te maken, beetje meer conditie en als er een kilo af zou gaan zou dat ook prima zijn. Stoppen met roken en van eten je halve beroep maken is namelijk niet de allerbeste manier om ook nog slank te blijven;)

Wat ik eigenlijk wil zeggen. Het is elke dag 1 januari of het einde van het jaar. Als je iets wil doen, doe het dan nu vandaag! Stel het niet uit. En wees elke dag trots, je hebt daar geen heel jaar om op terug te kijken voor nodig.

Hé en lieve mensen een heel gelukkig nieuw jaar he!

Show Full Content

About Author View Posts

Boor Siegel

Boor Siegel woont in Frankrijk waar zij met ziel en zaligheid vakantieverblijven (gîtes & lodgetenten) verhuurt, fantastisch kookt Domainemalpaskookt, haar kinderen tussen twee culturen opvoed en waar zij Boor is.

Previous Sporten in sportkleren van Hunkemöller
Next Als de man van huis is…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: