Vorig jaar werd Liza succesvol zindelijk door het boek van de Lumies op het potje. De meiden genoten allebei van het verhaal waarin ze zelf lekker mee konden doen en vroegen dan ook of we niet meer verhalen van de Lumies konden kopen. Er waren wel meer verhalen, maar een verhaal over een nieuw broertje of zusje of een verhaal om een speen af te leren, zaten niet in de belevingswereld van mijn meiden. Gelukkig kunnen ze nu hun hart weer ophalen, er is namelijk een nieuw boek van de Lumies verschenen. De Lumies op zoek naar Avontuur!

De Lumies op zoek naar Avontuur

In het vierde boek van de Lumies vervelen LouLou en Lux zich. Ze weten niet wat ze moeten doen. Eigenlijk willen ze iets spannends doen en dus besluiten ze om op zoek te gaan naar avontuur. Ze rennen door Lumieland en gaan daar op zoek naar avontuur. Alleen komen ze steeds vriendjes tegen die hun hulp nodig hebben. Zo vindt Mier het niet leuk dat hij alleen moet knikkeren en is Rups met zichzelf verstoppertje aan het spelen. Lux en LouLou spelen met hun vriendjes mee en gaan daarna weer gauw op zoek naar avontuur. Nadat ze hebben geschommeld, touwtje gesprongen, geknikkerd en verstoppertje hebben gespeeld, wordt het al snel avond. Lux en Lou zijn teleurgesteld dat ze zoveel gedaan hebben, maar helemaal geen avontuur hebben beleefd. Maar is dat wel zo? Buitenspelen is toch een groot avontuur?

Het buitenspeeldiploma!

Buitenspelen is heel goed voor kinderen. Ze verleggen hun grenzen en gaan nieuwe uitdagingen aan. Ga met je kind buitenspelen of nodig een vriendje uit. Aan het eind van de dag – als je kind voldoende avonturen heeft beleefd en weet hoe spannend buitenspelen kan zijn, dan geven de Lumies (zoals altijd) een cadeautje! Dit keer ontvangen ze een heus Buitenspeeldiploma. Superleuk! 

Je koopt de boeken van de Lumies via deLumies.nl of via Bol.com

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Eindelijk! Een kijkje in mijn werkkamer
Next Wonderwater | De kracht van de verbeelding

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: