Voor Eva’s 5e verjaardag kreeg ze het boek De Gorgels. Wat een schot in de roos! Ik was nog helemaal niet bezig met een groot boek met echte hoofdstukken voorlezen. Wij hadden altijd nog wat kleinere boekjes die gelijk diezelfde avond uitgelezen werden. Het was voor mij/ons dus wel even wennen, wel positief hoor!

De Gorgels

bladzijdeDe Gorgels is geschreven door Jochem Myjer, u allen wel bekend natuurlijk. Waar Jochem normaal bol van de humor staat, is dat in dit boek niet zo. Gelukkig! Het leek me namelijk helemaal niet leuk om een grappig boek voor te gaan lezen, terwijl ik dan de humor misschien helemaal niet leuk vind. Een normaal boek dus. Een boek met een verhaal, een verhaal met een begin en met een eind en het hele verhaal klopt. Het zit niet al te moeilijk in elkaar, waardoor Eva goed wist wat er de vorige dag voorgelezen was.

Heb jij superogen?

Het boek gaat over Gorgels. Ik kan je verklappen dat dit wezentjes zijn die je ‘s nachts bewaken tegen de vieze Brutelaars. Alleen mensen met superogen kunnen de Gorgels zien en laat Melle, de hoofdpersoon in het boek, die nou hebben…  Wanneer Melle’s Gorgels gewond raakt, dan wordt het pas echt spannend!

Cadeautip!

Vaste prik iedere avond: voorlezen uit De Gorgels!
Vaste prik iedere avond: voorlezen uit De Gorgels!

Ik vind dit boek dus echt een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar oud en voor wanneer ze zelf kunnen lezen. Het is niet heel moeilijk geschreven en toch spannend. Voor 13,99 koop je De Gorgels bij Bol.com

 

Show Full Content
Previous Wandelen in het bos
Next Zo eenvoudig reageert een kind op ongeschminkte Pieten

1 thought on “Cadeautip: De Gorgels van Jochem Myjer

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close