Did they lock hands with their loved ones, did they hold their children close to their hearts, did they look each other in the eyes, one final time, in a wordless goodbye? We will never know. Minister Timmermans

Omdat het vandaag een Dag van nationale rouw is, vond ik het niet gepast om een leuke en gezellige blog te plaatsen. Natuurlijk gaat het leven door, maar vandaag sta ook ik stil bij de bijna 300 slachtoffers . Het doet me meer dan ik had gedacht en dan heb ik bewust heel veel informatie niet gelezen en heel veel beelden niet gezien. Indrukwekkend vind ik het allemaal. De rouw van velen en de onmacht die we allemaal voelen. Daarom sterkte aan iedereen die het nodig heeft.

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Ik beken! Ik kijk Wie is de Mol voor spek en bonen

12 januari 2016
Close
%d bloggers liken dit: