Houd jij van Engeland en de stijl van de Engelse huizen? Ben jij altijd op zoek naar originele cadeautjes of producten voor in je eigen huis? Is de landelijke lifestyle echt iets voor jou? Kijk dan eens naar de winkel van Stip & Bloem. Deze Gifts & Lifetsyle winkel kent een mooie geschiedenis. Eigenaresse Wendy begon ooit met handgemaakte kindertasjes en vlaggenlijnen, in de jaren werd het assortiment uitgebreid en werd de webwinkel steeds professioneler. Inmiddels heeft Stip & Bloem een eigen ruimte buitenshuis en is er daardoor ruimte voor inloopdagen gekomen. De showroom straalt precies uit wat Stip & Bloem online uitstraalt: een professionele (web)winkel met mooie producten voor fijne prijsjes!

Showroom-Stip-&-Bloem-1

De producten bij Stip & Bloem zijn vrij uitgebreid, maar ze hebben allemaal dezelfde sfeer. Dat vind ik knap!  Van mooie leren tassen tot telefoonhoesjes, van deurknoppen tot stationery en van kinderlunchboxen tot gastendoekjes en mooie woordplaten.

Wat mijn favorieten zijn, laat ik je hieronder zien!
leukste8-stipenbloem

  1. Naast naaidozen, kan je ook deze leuke lintjesboxen kopen. Handig voor als je vaker cadeautjes inpakt!
  2. Ik ben fan van kleedjes en plaids. Vooral over mijn bed, om net wat warmer te liggen of voor ‘s avonds als ik aan het werk ben om over mijn schouders. Deze plaid met ster is zo mooi!
  3. Kan jij een keuze maken tussen al de portemonnees? Ik vind deze met die wijze vos heel leuk
  4. Deze sjaal is luchtig, mooi van kleur en past bij de komende lente!
  5. Een verjaardagskalender hoort in ieder huishouden. Vooral zo’n lieve van  Daphne’s Diary
  6. Sinds we geëmigreerd zijn, hou ik van quotes die me happy maken!
  7. Snackbakjeskunnen veel leuker dan in saaie zakjes. Deze vier bakjes koop je samen en zijn zo leuk.
  8. Ik heb geen paraplu en ook hier regent het weleens. Met een paraplu als deze maak ik de blits in het Zwitserse.
Kende jij Stip & Bloem al en wat zijn jouw favorieten?
Show Full Content
Previous Is jouw huis altijd spik & span of een gezellige bende?
Next Binnenkijken in Liza’s kamertje

1 thought on “De leukste acht van Stip & Bloem

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close