Wat is er nou leuker dan een boek speciaal voor mijn dochters? Een speciaal boek voor iedere dochter! Ik mocht van lostmy.name twee boeken bestellen, voor iedere dochter één! Enthousiast ging ik het bestelformulier door en kneep in mijn armen van blijdschap, wat een supertof concept! Bij het afleveren van de boeken waren wij nog enthousiaster. Dit is het perfecte boek voor mijn dochters, maar ook voor een verjaardag, een geboorte, een speciale gebeurtenis en ga zo maar door.

Lees snel verder, want aan het einde van dit artikel zie je wat je moet doen om dit gave gepersonaliseerde boek te winnen!

Bestellen en gelijk je boek inzien

Op lostmy.name bestel je supereenvoudig je boek. Je geeft de naam door en het geslacht, en voor je neus wordt het boek in elkaar gezet. Iedere letter heeft een ander verhaal en samen maken de letters de naam van jouw zoon of dochter. De teksten zijn in rijmvorm geschreven, wat natuurlijk lekker leest.

Twee pagina's uit het gepersonaliseerde kinderboek va LostMyName - Wat een pech mijn naam is weg
Twee pagina’s uit het gepersonaliseerde kinderboek va LostMyName – Wat een pech mijn naam is weg

Schrijf je eigen voorwoord

Aan het boek kan je niks veranderen. De naam zorgt tenslotte voor de inhoud van het boek, maar het voorwoord kan je wel aanpassen. Ik koos ervoor om mijn meiden te vertellen waar hun naam vandaan is gekomen, dat vond ik wel passen bij een boek over hun eigen naam.

De teksten voor de meiden
De teksten voor de meiden

Thuiskomst van de boeken

Het boek wordt stevig ingepakt en voorzien van een echte handleiding, gratis bij je thuisbezorgd. Gratis, ook als je in Amerika of België woont. De handleiding is natuurlijk een leuk grapje, maar het vertelt ook de achtergrond van “Wat een pech, mijn naam is weg”. Het komt namelijk uit de koker van 3 vaders die van een boekje hier en een boekje daar, een leuk bedrijf hebben gemaakt! Ik kreeg er ook nog een aantal kortingscodes bij voor 15% korting.

Voorlezen maar

IMG_4344

Wij hebben boekenkast vol met kinderboeken, maar dit boek staat voorlopig wel op nummer 1 hoor. Echter, de grijpgrage handjes van Liza hebben inmiddels al wat boeken kapotgemaakt (en het is zo’n boekenmonster), daarom staan deze boeken in onze boekenkast. Ik vind ze te speciaal daarvoor 🙂 Eva vind het echt een heel leuk boek. Ze leest de letters van haar naam, is nieuwsgierig naar de andere letters, is enthousiast als haar naam tevoorschijn komt en ga zo maar door. Het is echt een boek om in te duiken. De teksten zijn toegankelijk, maar niet te moeilijk of juist te makkelijk. Kortom, een echte aanrader voor iedereen.

Doe mee en win!

Ik mag zo’n tof boek weggeven! Laat hieronder een reactie achter en zorg voor een geldig mailadres. That’s it! Delen en liken van deze actie op Facebook is natuurlijk heel erg lief. Volgende week krijgen de 11 winnaars (1 boek en 10 met kortingscode) bericht. >> De winactie is nu gesloten! Winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht < < IMG_4354

IMG_4322

IMG_4329

Volg Lostmy.name ook op Facebook

Show Full Content
Previous Relax and enjoy summer!
Next Mozaïek op je raam

32 thoughts on “Een kinderboek speciaal voor mijn dochters

 1. Wat een ontzettend leuk boek. Mijn inmiddels volwassen dochters hebben er vroeger één van hun opa en oma gehad. Nu zou ik er graag een aan onze kleindochter geven.

 2. Wat super leuk zeg! Dat zou mijn boekenwurmpje Lola ontzettend leuk vinden! Ze is dol op boekjes lezen en een boek speciaal voor Lola is natuurlijk toch wel het allerleukst van allemaal 🙂 Ik ga heeeeel hard duimen 🙂 Supertoffe winactie!

 3. Wat een ontzettend leuk boek! En fijn dat je wat meer informatie hebt gegeven over verzending etc. Dat zorgt ook voor meer betrouwbaarheid. Mijn meisje int over twee maanden en ik zou haar hier heel graag uit voor gaan lezen 🙂

 4. Ja tuurlijk doe ik mee. Die wil ik wel voor mijn meisje. Stiekem al zitten kijken of ik ze niet voor alle kindjes ga laten maken (en voor mijn neefje 🙂

 5. Leuk.. ik doe graag mee.. Wij zijn gek op boeken lezen, elke avond voor het slapen gaan komt er weer een boek uit de kast. Een zoekboek met een verhaal en daarna de plaatjes zoeken is hier favoriet maar weet zeker dat dit er ook 1 kan worden. Want wat is er leuker dan een boek met je eigen naam..

 6. Whoei, ik zou heel graag meedoen. Ik ken ze al even maar geen funds om aan te achaffen. Dit zou een welkom cadeautje zijn.

 7. Hoi, ik zou het boekje graag winnen. Mijn zoontje zit in groep 3 en leest niet graag. Hopelijk brengt een boekje met zijn eigen naam daar wat verandering in.

 8. Deze actie laat ik ook niet voor bij gaan! Wat een leuk boekje. Ik zet ze meteen op de verlanglijstjes. Gaaf!

 9. Wat is dit enorm leuk zeg! Ik hoop mijn dochter met zo’n boek te mogen verrassen op haar verjaardag ❤

 10. Ja! Dat lijkt me gaaf om te winnen, mijn jongste gaat ook na de vakantie naar de kleuterschool (of eigenlijk Chindsgi) en is ook al erg bezig met het ontdekken van letters!

 11. Jaaaaaa super gaaf! Cayden begint zich erg bewust te worden wat zijn naam is en begint zijn naam te zeggen. Plus hij is gek op boekjes dus doe graag mee.

 12. Wat leuk voor het zoontje van m’n beste vriendin! Hij heet Noah en is 12 juli een jaar geworden 🙂 Hij heeft natuurlijk al cadeautjes gehad, maar hem gewoon nog een keer wat leuks geven vind ik heel leuk! En dan vooral een boekje met z’n eigen naam erin! Zo leuk als hij straks zelf gaat leren lezen (hij wordt in Londen opgevoed dus Nederlands is helemaal geweldig!!).

 13. Dit zou fantastisch zijn voor mijn dochter die veel interesse toon de afgelopen tijd in NL lezen (ze wordt 2-talig opgevoed

 14. Ooooh wat een mooi boekje! Dit zou ik heel graag voor Cristian winnen, Wat is er bijzonderder dan een boekje over zijn naam? En zo kan hij ook zijn Nederlands bijhouden!

 15. Wat tof! IkIk zou graag zo’n boek willen voor mijn dochter Anna die haar naam heeft dankzij haar beide oma’s. Zou dan graag jou idee overnemen om in het voorwoord dat te schrijven. Groetjes uit Zwitserland :)!

 16. Na twee grote zoons (nu 17 en 18) kreeg ik als superkado ook nog een dochter (nu 5). Toch wel heel bijzonder want mamma was toen al 45. Voor Louiza zou ik dit een heel leuk boek vinden, wij wonen op Kreta.

 17. wat een leuke actie en wat schrijf je leuk. via nederlands moeders op facebook vond ik je en nu wil ik graag zo’n mooi boek voor mijn enigste dochter ( tussen drie boys) winnen. ( heb je dit boek ook voor jongens?

 18. Wat ontzettend leuk is dit!! Ik maak heel graag kans voor mijn dochter Mara 🙂 Binnenkort wordt zij grote zus en alles staat momenteel in het teken van de komst van haar kleine broertje…Een beetje extra leuke aandacht met zo’n leuk en persoonlijk boek is natuurlijk echt SUPER!! Wat zal ze opkijken!!

 19. Ik denk dat ik te laat ben, je hebt vast al een winnaar gekozen, of kiest alsnog uit de mensen die wel op tijd waren 🙂 Maar als het nog mag waag ik graag een kansje. Voor mijn lieve dochter Livia. We lezen meer en meer samen, en ze begint letters te leren kennen. Ze heeft al wel een boekje met eigen naam, maar eigenlijk zit dat stiekem niet zo leuk in dat verhaal verwerkt. Dus een ander boek zou leuk zijn, en jij klinkt zo enthousiast 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close