Nadat ik jullie al tijden spam met allerhande agenda’s en planners, wil ik jullie vandaag de familieplanner van Oxfam Novib laten zien. Vorige keer gebruikten we deze gezinskalender voornamelijk als aftelkalender voor verjaardagen of sinterklaas. We hadden tenslotte ook niet zover afspraken en plannen. Hoe anders is dat twee jaar later! Het leven bestaat uit meer dan spelen op straat, we hebben afspraken staan. Ons leven moet zeker gepland worden.

Want Eva gaat naar de gym, naar de scouting, heeft speelafspraken, moet huiswerk maken en ook op school is er deze weken nogal wat extra. Ineens heeft bibliotheekboeken, die gelezen ‘moeten worden en zeker ook teruggebracht moeten worden. Er is ‘Gsunda Znuni” (dan verzorgen moeders de pauzesnack), de politie komt op bezoek, er staat een bezoek aan de tandarts gepland (dat doen ze schoolbreed – zoals de schooltandarts -, alleen dan gaan we naar een tandartsenpraktijk naar keuze), er is pauzemelk en ga zo maar door. Maar ook Liza heeft het op haar manier druk. Ze gaat twee keer naar de speelgroep en nog ochtend gymmen, en heeft ook speeldates. Superleuk natuurlijk. Mijn leven staat ook niet stil en dus moet er veel gepland worden. Floris heb ik dan wel op de kalender geschreven, maar die heeft weinig te doen buiten werk (oh dat klinkt niet zo aardig), dus dat is vaak leeg.

De gezinskalender van Oxfam Novib

De kalender van Oxfam Novib geeft je alle ruimte om voor 6 personen je week in te plannen, maar je kunt dus ook de verjaardagen in schrijven en er een aftelkalender van maken. De vormgeving is heel vrolijk. Maar het leukste is nog wel dat je vandaag al met de kalender kan beginnen en dat hij tot eind 2018 doorgaat.

De Oxfam Novib Family planner 2017 -2018 kost 17,95

Show Full Content
Previous Boor | Perfectie is een leuk streven maar het maakt heel erg onzeker
Next Hoe ver ga jij voor een bord met boerenkool?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: