Dit was een fijne week. Het was alweer de tweede week van Eva’s vakantie en wat is het toch heerlijk om alle dagen van de week rustig op te kunnen starten. Het zal wat zijn als de muppet straks (over een half jaar) naar de basisschool gaat, daarom geniet ik er nu maar optimaal van!

Zaterdagochtend besloot ik alle maat 50 en kleine maat 56 kleertjes uit Liza’s kast te trekken en te vervangen voor 62, toen kwam ik erachter dat zelfs maat 62 soms al te klein was. Wat zonde! Liza kreeg toch maar, dan maar wat klein, het pakje aan dat ze van mijn moeder had gekregen. Zo’n lekker zoet pakje, dat moet toch aangetrokken worden?

10mei 352

‘s Middags kwam Eva’s vriendinnetje hier spelen. En nadat Liza lekker had gegeten, besloot ik om met de meiden ergens anders naar toe te gaan. Ik had het wel gehad achterin de tuin en had zin om eens lekker te rennen met de meiden. We gingen met de Hello Kitty-bal naar het voetbalveld, waar ook nog een speeltuin bij zat. Ik was hoogst verbaasd over hun voetbalkwaliteiten. Vooral Eva kon met links (ze is linkshandig) toch rake trappen geven. Het werd natuurlijk echt tof toen ik de bal afpakte en zij achter mij aan moesten rennen om de bal te pakken. Ik kan je zeggen, ik was kapot! Het wordt echt tijd dat ik iets aan mijn conditie ga doen. Na het voetbalgeweld gingen we naar de speeltuin. Daar vermaakten de dames zich uitstekend op de schommels en rekstok, maar vooral de schommel met de grote band was het einde. Het kon ze niet hoog genoeg gaan! Stoer hoor. Daarna moesten de meisjes toch echt afscheid van elkaar nemen, want Sylke ging die zondag voor twee weken naar Florida!!!! Aaargh, zo jaloers.
zaterdag4mei

Zondagochtend sliep Liza lekker uit en Floris ook. Wij kregen rond elf uur visite en ik raasde dan ook als een malle door mijn eeuwig rommelige huis. Maar het resultaat mocht er zijn. Het huis was om 11 uur zo opgeruimd als het maar kon zijn. Happy me! Die middag deden we niet veel meer. Eva snurkte lekker op de bank. Ik werkte wat en Liza snurkte bovenop mij. Best lekker zo’n zondagmiddag.

Zusjes hebben soms dezelfde kleren aan. Een lachje kon er niet meer vanaf!
Zusjes hebben soms dezelfde kleren aan. Een lachje kon er niet meer vanaf!

Op maandag had Eva de kolder in haar kop ‘s ochtends vroeg. Met een mooie prinsessenjurk deed ze in haar kamer allemaal kunstjes. Het was echt zo grappig, helaas zijn de foto’s niet echt internet-materiaal. Onverwacht stond Thomas (mijn broer) op de stoep. Gezellig, kon hij gelijk foto’s van Liza in de draagdoek maken voor de blog van dinsdag. Omdat het zo lekker weer was en Liza toch niet wilde slapen in haar bed, gingen we naar de hertjes met het spul. ‘s Avonds bleken mijn ouders in de buurt te zijn. Ik had natuurlijk niet op ze gerekend met eten, maar frietjes gaan er gelukkig altijd goed in. En ja hoor, oma viel met haar neus in de boter… poep. Joehoe!

Hai!
Hai!
Lekker zonnetje!
Lekker zonnetje!
Frietjes halen, Eva moest perse haar Roodkapje-mandje meenemen. Tuttebel
Frietjes halen, Eva moest perse haar Roodkapje-mandje meenemen. Tuttebel
Alsjeblieft oma!
Alsjeblieft oma!

Dinsdag was het baggerweer en deden we niks. Liza viel na haar fles nog heel schattig naast me in slaap en was verder de hele dag lekker wakker. Het slapen overdag (in bed) wil nog niet echt, gelukkig gaat ze al wel ‘s avonds vroeg  (rond 9 uur) naar bed. Geeft al wel iets meer lucht. We kwamen erachter dat de wipstoel inmiddels ook echt leuk is en ook het stoffen boekje dat ik ooit voor Eva kocht, is favoriet bij haar.

hoe lief kan je slapen <3
hoe lief kan je slapen <3

Favoriet boekje
Favoriet boekje

Woensdag besloot ik om niet te gaan zwemmen. Het was geen echte zwemles en aangezien het zwembad ook gewoon open was, vond ik het niet prettig om Liza mee te nemen. De ochtend begon vroeg met een verkleedpartij. Mega Mindy was gearriveerd en dacht dat ze gelijk kon stunten. Helaas pindakaas. Dat vond deze moeder niet goed en zo bleef het de hele ochtend een beetje botsen. Het weer zou ‘s middags opknappen, dus gingen we naar buiten. Weg uit huis. Hoppa. Blijdorp it is! Rianne en Nina kwamen ook en hoewel de dames niet luisterden, was het toch erg gezellig. Eva, Liza en ik bleven zelfs nog wat langer, zo maakten we de slechte ochtend even echt goed. En omdat ik Eva toch wel erg lief vind, kreeg ze van mij ook nog een Flamingo-knuffel.

Ik moest uiteraard eerst een foto maken voordat ik ingreep :)
Ik moest uiteraard eerst een foto maken voordat ik ingreep 🙂
Joehoe! Altijd leuk die selfies met mijn meisjes
Joehoe! Altijd leuk die selfies met mijn meisjes
Mega Eva!
Mega Eva!
Nina en Eva in Blijdorp
Nina en Eva in Blijdorp
Rianne en ik!
Rianne en ik!
Weer een leuke foto van ons drietjes
Weer een leuke foto van ons drietjes
In het Oceanium keek ook Liza haar ogen uit
In het Oceanium keek ook Liza haar ogen uit
Tsja, dat blijft natuurlijk ook altijd leuk
Tsja, dat blijft natuurlijk ook altijd leuk

Donderdagochtend werd Eva weer zeurderig wakker. Wel vroeg ze gelijk of ze bij haar vriend Lars mocht slapen, want ze wilde dolgraag haar nieuwe Flamingo laten zien. Kim (de moeder van Lars) vond het goed en met de afspraak om daar aan het einde van de middag te zijn, gingen we boodschappen doen. Na de boodschappen gooide ik Eva met alle liefde in bed. Ze sliep 3,5 uur en was daarna fris, fruitig en energiek genoeg voor een logeerpartijtje!

Zullen ze over dertig jaar ook zo slapen?
Zullen ze over dertig jaar ook zo slapen?
En zo lag Liza bij mij...
En zo lag Liza bij mij…

Daarom kon ik vrijdagochtend genieten van een rustige ochtend met Liza. Na een uitgebreide lachsessie en een heerlijk badje voor mevrouw, viel ze lekker in slaap. Wat heerlijk om even alle aandacht aan haar te geven. Ze is zo leuk <3 Toen ze sliep kon ik zelfs nog mijn haren verven. Dat stond al zo lang op mijn lijstje. Dus nu geen grijze haren meer! Eva haalde ik 's middags op en verder deden we niet veel. Tijd voor het weekend! 10mei 333

10mei 344

Volgende week gaan we langzaamaan weer aan het werk voor DatWillik. De eerste vergadering is dinsdagavond. Daarbij ben ik natuurlijk nog erg druk met Love that en dat werpt zijn vruchten af! Ik hoop binnenkort wat leuke samenwerkingen te kunnen laten zien. Uiteraard sta ik open voor andere samenwerkingen en voor gastbloggers, schroom niet en neem gewoon contact met me op als je een leuk idee hebt!

Show Full Content
Previous Pyjamafeestje, wat is er hip in pyjamaland?
Next Aan alle supermoeders van Nederland

4 thoughts on “Genieten van een week vakantie | weekoverzicht 10 mei 2014

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close