Zoals ik vorige keer schreef ik ga proberen dat rijbewijs voor 10 december te halen. Nou de datum voor mijn theorie staat: 16 november. Ik vind het retespannend. En I know als het dit keer niet lukt dan een volgende keer. En stel dat ik het haal dan zou ik meteen met rijles kunnen beginnen. En stel dat ik dat een beetje zou kunnen dan mag ik 29 november al afrijden. Maar die stel stel ik maar even uit. Het belangrijkste is dat ik het ga doen!

Steeds verbeteringen aanbrengen!

Die perfectie waar ik het eerder over had dat is wel een lastig concept. Wij wonen nu ongeveer 5 a 6 jaar hier in Zuid Frankrijk en als ik de foto’s bekijk op onze facebookpage zie ik enorme vooruitgang. Bart heeft letterlijk van niks iets super moois weten te maken. Maar wij zien vooral altijd wat nog beter, mooier grootser zou kunnen. En helaas blijft een niet zo fijne recensie altijd vele malen langer hangen dan een hele goede, we mogen echt niet klagen want we hebben een hartstikke hoge ranking.

Wij hebben de afgelopen jaren veel gasten mogen ontvangen die terugkeerden. Dat is super leuk en omdat het gewoon heel gezellig is, het grootste compliment, maar ook omdat deze gasten kunnen zien hoeveel er in de loop der jaren veranderd is.

En dat is nogal wat. Zo begonnen wij met 1 groot zwembad en daar kwam een kinderbadje bij. Hadden wij het eerste jaar 2 gites en 1 lodgetent. Dit jaar zijn er 4 lodgetenten en jullie krijgen de primeur; 4 gites. Zijn de bakken om het zwembad heen van een woestenij verwoorden tot echt planten bakken met lavendel en zelfs een palmboom.

Zwemmen in de voorjaarsvakantie

Dit jaar gaan we ook vol voor de meivakantie: Bart heeft een manier gevonden om ons zwembad op hout warm te stoken. Dus dan kan er al lekker gezwommen worden in mei. En we hebben een overdekte ruimte met open haard voor de table d’hotes. We verhuren dan alleen de 3 gites die er nu al zijn. Gezien we dan een voor onze begrippen klein gezelschap hebben kunnen we bijvoorbeeld een kookworkshop voor de kids doen.

Het blijft altijd spannend je eigen toko draaiende te houden zelfs al hebben we nu al super veel boekingen voor volgende zomer.

Show Full Content

About Author View Posts

Boor Siegel

Boor Siegel woont in Frankrijk waar zij met ziel en zaligheid vakantieverblijven (gîtes & lodgetenten) verhuurt, fantastisch kookt Domainemalpaskookt, haar kinderen tussen twee culturen opvoed en waar zij Boor is.

Previous Sinterklaasstress? Uhm, ik ben al zowat klaar
Next Ziek op de bank

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: