Soms heb je van die momenten dat je jezelf wilt kietelen. Dat je voor jezelf alle winkels wilt leegkopen. Dat je jezelf even goed wilt verwennen omdat jij dat hebt verdiend! Nou, dan heb ik voor jou een website gevonden hoor. 

Op Kadootjesvoorhaar.nl kan jij jezelf even helemaal laten gaan. Met cadeautjes (of zullen we in dit geval kadootjes zeggen) die alleen wij vrouwen leuk vinden om te kopen (en om te krijgen).

Uitgebreide collectie kadootjes

De site heeft een grote collectie online staan. Van damestassen tot woontextiel en van stationery tot bakmixen. Ik zeg: shoppen! Wat mij ook opvalt is dat de site zo mooi op elkaar is afgestemd. De kleuren kloppen, de producten lijken er zelfs op afgestemd. Het totaal plaatje klopt bij Kadootjes voor haar. Knap gedaan hoor!

De leukste acht!

Wat zou ik voor mezelf in mijn winkelmandje leggen? Dit zijn mijn 8 favoriete items! Zoals altijd kan je op het plaatje klikken om direct naar de betreffende pagina in de shop te gaan.

1. Ik ben niet zo’n fan van het landelijke, ik hou meer van stoer. Bij Kadootjesvoorhaar heb je gelukkig voldoende keuze tussen de verschillende stijlen. Zo’n familieweekplanner lijkt mij wel onwijs handig. Hoewel dit geen cadeautje is om nou echt jezelf mee te verwennen, is dit wel een cadeautje dat erg praktisch in je leven is!

full31043853_a

2. Deze armband van BIBI is dan wel weer een echt verwencadeautje voor mezelf! Er is overigens onwijs veel keuze in veel verschillende kleuren en stijlen. De prijzen lopen uiteen van 9,95 tot 26,95.

full32840018

3. Thee!! Hoewel ik niet zo’n enorme theedrinker ben, ken ik er genoeg die je met thee juist heel blij maakt. Zoveel soorten verschillende thee en allemaal in een superleuk blik!  Geef mij maar Minty Marocco, maar dan wel in zo’n tof theeblik!

full30942633

4. Dit is een van de mooie kommen die er op de website staan. Wat ik vooral leuk vind is zijn de twee hartjes. Eenvoudig, robuust en toch supermooi! Uit dezelfde serie zijn er ook bekers en mokken. Lekker om die thee van hierboven uit te drinken! 
full32660378

 

5. Cadeautjes voor je dochter zijn natuurlijk ook leuk om te kopen. Ik denk dat heel veel kleine meisjes met zo’n blikje echt onwijs blij zijn!

full30372116

6.  Ik hou van kaartjes in deze stijl. Mooie quotes en mooi uitgewerkt. Op kadootjesvoorhaar vind je de kaartjes van Petite Louise, maar ook veel andere kaartjes en net zo leuk!

full31791165

 

7. Roze pompoms en veel ander roze feestspulletjes koop je ook hier! Hoe leuk!! Let’s have a pink party!

full318662158. Als laatste deze damestas. Er zijn er nog veel meer en in allerlei kleuren! Ik kies deze omdat ik de ster fantastisch vind en het leuke is dat je er gewoon 2 krijgt. In deze tas zit nog een kleinere tas. De zogenaamde bag-in-bag. Deze kleinere tas kan je ook nog apart gebruiken. Ideaal dus.

full33682921

 

Dit waren mijn acht favorieten. Ik ben enorm nieuwsgierig naar die van jou! Kende jij Kadootjesvoorhaar eigenlijk al?

Show Full Content
Previous Fijne herinneringen voor later: Pasen
Next Ik had een zieke vent thuis en daar kon ik niet mee omgaan!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close