Zoals je al eerder kon lezen, heb ik weer tijd om eens echt op mijn gemak te netflixen. Hele series joeg ik er de afgelopen maand doorheen en daar zaten supergave series tussen. Pareltjes die ik zo ergens verstopt in het grote netflixaanbod vond en ik heel graag met jullie wil delen! Deze maand stonden vooral series die zich in het heden en verleden afspelen centraal.  

FREQUENCY

Dit is toch wel een van de beste series van de afgelopen tijd. In Frequency heeft rechercheur Raimy contact met haar inmiddels overleden vader 20 jaar terug in de tijd. Een bizarre serie, die wat mij betreft goed in elkaar zit. Met iedere verandering in het verleden, verandert er ook iets in het heden. Uiteindelijk blijkt niets meer zeker. 

 Hele series joeg ik er de afgelopen maand doorheen en daar zaten supergave series tussen. Deze maand stonden vooral series die zich in het heden en verleden afspelen centraal.  

Timeless

Timeless zit iets minder goed in elkaar dan Frequency, maar de serie maakt veel goed met de historische kenmerken. Om de geschiedenis te redden en de wereld te laten zoals we hem kennen, reizen een historicus, een soldaat en een piloot in iedere aflevering terug naar een bepaalde periode. Ook deze acties in het verleden zijn niet zonder gevolgen. 

 Hele series joeg ik er de afgelopen maand doorheen en daar zaten supergave series tussen. Deze maand stonden vooral series die zich in het heden en verleden afspelen centraal.  

Somewhere Between

Weer zo’n serie waarin het verleden een grote rol speelt. Een nieuwsproducente krijgt namelijk de kans om een dodelijke week opnieuw te beleven. Met de kennis die ze heeft, blijft niks meer hetzelfde. De serie is mega spannend. Ik heb hem met liefde gebingwatcht. 

 Hele series joeg ik er de afgelopen maand doorheen en daar zaten supergave series tussen. Deze maand stonden vooral series die zich in het heden en verleden afspelen centraal.  

Collateral

Collateral is geen heel seizoen, maar meer een miniserie. Een Engelse politieserie welteverstaan en die zijn wat mij betreft altijd heerlijk om te kijken. In deze serie onderzoekt een Londonse detective de moord op een pizzabezorger. Alles blijkt uiteindelijk met elkaar verbonden. 

 Hele series joeg ik er de afgelopen maand doorheen en daar zaten supergave series tussen. Deze maand stonden vooral series die zich in het heden en verleden afspelen centraal.  

En voor wie denkt dat ik alleen maar dit soort series kijk, die heeft het mis. Want ondertussen kijk ik natuurlijk ook naar de nieuwste afleveringen van The Good Place, Riverdale en jaja, DYNASTIE! En gisteren keek ik de Duitse film SMS für dich, ook een aanrader 🙂  

Buiten dat staat er voor de komende tijd nog meer op mijn lijstje. Ik zag dat ik de laatste afleveringen van Sherlock nog niet gezien had, met Happy Valley en Secret City ben ik begonnen (en in slaap gevallen). Hinterland ben ik ook mee begonnen, maar weet ik nog niet of het iets voor me is. En zo rommelen we maar wat door. Ondertussen typ ik blogs weg, vreet ik chocola of speel ik een potje wordfeud. Het lijkt nu best dat ik verslaafd ben aan Netflix, maar dat valt best mee. Als ik geen favoriete serie heb, dan staat netflix eigenlijk niet op. 

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Op het verlanglijstje van Eva
Next Het verlanglijstje van Liza

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d