Met nog maar een paar weken te gaan, begint het in onze App-groep te kriebelen. De kleren zijn gekocht, de naam staat geclaimd, het logo wordt op de shirtjes gedrukt, sokken zijn gevonden en plannen voor na deze Frauenlauf worden ook gemaakt! Kunnen deze Running Dutchies het volhouden en gaan we de wereld over met onze hardloopbenen?

Laten we eerst met elkaar deze run gaan doen. Lopend of hardlopend, we gaan met 26 vrouwen deze uitdaging aan! En weet je wat we nog meer doen? We gaan genieten van elkaar, de gesprekken die we vanuit de app-groep en onze Facebook in real live kunnen voortzetten. We gaan ook de stad bezoeken, want Bregenz heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen de Frauenlauf!

Running Dutchies op instagram!

Wil jij ons volgen in onze voorbereidingen? Volg ons dan op instagram onder het account RunningDutchies

Running Dutchies zoeken sponsors!

We zijn van plan om ons veel te laten zien, dus wil jij ons sponsoren? Dat kan! Mail mij dan op marlieke@marlieke.com

Leer ons kennen!

Een deel van ons team heeft zich de afgelopen weken al voorgesteld. Deze verhalen lees je natuurlijk via de Running Dutchies

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Buurman en Buurman – Hebben een nieuw huis
Next Running Dutchie Femke

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: