Roozje.nl ontdekte ik pas twee weken geleden toen ze me vroeg om ook een ‘leukste acht’ van haar webwinkel te maken. Voordat ik daar natuurlijk ja op zeg, check ik natuurlijk eerst of ik inderdaad wel enthousiast ben van de betreffende winkel. Bij Roozje.nl kreeg ik gelijk de neiging om wat te kopen. Dat zat dus wel goed! Inmiddels heb ik dus ook daadwerkelijk wat gekocht bij Roozje en omdat mijn ouders er deze week zijn, konden ze het direct meenemen. Het was nog leuker en mooier dan ik had ik gedacht. Met deze wandlamp (NR 7)  is Liza’s kamertje echt af!

Jammer dat ik niet altijd alle webshops leeg kan kopen 😉 Ook bij Roozje vond ik weer moeiteloos heel veel leuke producten die ik graag met jullie deel. Het is vooral erg fijn dat de shop zo overzichtelijk is ingedeeld. Je kijkt bij de categorie lampenkappen of bij bijvoorbeeld posters en postkaarten, maar je kunt ook op de categorie zoeken van bijvoorbeeld ‘sterrenlampen en accessoires‘ of mijn favoriet ‘wolkenlampen en accessoires‘.

Kende jij deze webshop eigenlijk al? Ik vind het toch zo leuk om steeds maar nieuwe webshops te ontdekken.

roozje

  1. Als je nog op zoek bent naar een leuk kraamcadeau of voor aankleding van de kinderkamer. Kijk dan eens naar deze superleuke huisjes. Ze zijn er in twee versies, een mooie roze getinte en een blauw getinte
  2. Al eerder schreef ik dat ik Panda’s zo tof vind. In deze Panda diaperbag kan je de luiers kwijt, maar ook hele andere dingen. Desnoods zet je hem voor de sier neer in welke kamer dan ook. Deze zak kan tegen een stootje.
  3. Het begon bij mij allemaal met deze wolkjesmobiel. Ik heb deze voor de geboorte van Liza gekregen en niet alleen ik ben er weg van, Liza straalt als ze hem ziet. Hij heeft dan ook een mooi plekje boven haar bed gekregen en je kunt hem hier kopen.
  4. In een echte stoere jongenskamer hang je deze coole vliegtuiglamp. Ze zijn er in heel veel versies en je kunt zelf vragen of ze een eigen lamp maken met het behang uit jouw kinderkamer. Leuk idee!
  5. De posters van A Little Lovely Company zijn aan twee kanten bedrukt. Een gekleurde zijde en een zwart-witte kant. Ik kocht voor Liza’s kamer de andere kleur, maar deze gele is ook wel heel mooi
  6. Een opbergzak ik ook echt onmisbaar als je kindjes hebt. Ik heb een opbergzak aan de box hangen, maar in de kinderkamer of speelkamer is het ook wel erg fijn.
  7. Deze lamp heb ik dus gekocht voor in Liza’s kamer. Leuk toch bij die wolkjesmobiel? Het is echt een hele gave combinatie. De lamp zelf is zo mooi afgewerkt en de kleuren zijn perfect.
  8. Deze magneetjes zien er zo leuk uit! Lekker stoer om op je eigen magneetbord te doen. Die heb jij toch zeker ook wel?

IK ga binnenkort wat foto’s van Liza’s kamertje maken! Kan niet wachten om jullie het te laten zien!

Show Full Content
Previous Wonen in het duurste land ter wereld
Next Persoonlijk: mijn ouders in het Zwitserse!

1 thought on “Shop deze acht toffe items bij Roozje.nl

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close