Als er een boek in de brievenbus valt met je eigen naam en waar de hoofdpersoon zelfs weleens Sil genoemd wordt, dan moet het wel een tof boek zijn. Ook al houd je niet van lezen…
Silvester... en de brand in IJsselbroek

Silvester… en de brand in IJsselbroek (9+)

Gelukkig is dit geen gewoon boek. Het is een graphic novel, oftewel een boek vol tekeningen! Er zijn geen lappen tekst, maar leuke stukjes vol herkenbare situaties. Silvester speelt minecraft, wordt verliefd en worstelt met de verhuizing van de stad naar een klein dorpje. Gelukkig heeft hij snel nieuwe vrienden en beleeft hij er nieuwe avonturen. Zeker als bekend wordt dat de koning en koningin op bezoek komen! Silvester is een behoorlijke kluns, net als mijn eigen Sil. De meegestuurde pleisters komen vast goed van pas!

Silvester... en de brand in IJsselbroek IMG_6836

De Silvester serie is geschreven en geïllustreerd door Willeke Brouwer, bekend van o.a. Supersem! Eerder schreef Willeke Silvester… en de bizarre verhuizing. Dit najaar verschijnt het derde deel; Silvester krijgt een varken. Silvester….. en de brand in IJsselbroek is o.a. te koop bij bol.com.

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous De tien leukste uitspraken van mijn peuter!
Next ‘Ik Vertrek’ naar Zwitserland

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close