Wist je dat muurstickers helemaal niet duur meer zijn? Met een muursticker geef je een saaie ruimte een persoonlijke touch. Geef je een kinderkamer de warmte die het verdient. Geef je de keuken het juiste smaakje en geef je je slaapkamer direct die romantische sfeer. Kortom met muurstickers kan je alle kanten op en laat dat nou eens superleuk zijn.

Ik zocht voor jou de leukste 8 muurstickers op van meermetstickers.nl. Laat je verrassen, maar vooral inspireren. Er is veel meer mogelijk op je wand, dan je nu denkt. (Klik op de foto om direct te bestellen!)

When nothing goes right, go left

Schermafbeelding 2015-07-28 om 21.35.43Eigenlijk wel een tekst die bij mij van toepassing is. Waarom zou je het jezelf zo moeilijk maken, als je gewoon een andere route volgt dan kom je er ook. Vaak komt er dan ook nog wat veel mooiers op je pad!

Geef je keuken wat extra’s

keukenIk vind dat keukens veel meer verdienen dan gewoon recht toe, recht aan. Met deze sticker laat je zien dat er met liefde in de keuken gekookt wordt. Of het smaakt, dat wordt er niet bij gezegd ­čÖé

De perfecte tekst voor in je kledingkast

kledingkastLaat je zelf zien! Als je deze tekst in je kledingkast plakt of misschien wel gewoon op de muur van je inloopkast, dan begin jij de dag gewoonweg fantastisch!

Appelboom

Schermafbeelding 2015-07-28 om 21.57.07Deze appelboom is toch te zoet in een babykamer. Misschien heb ik wel een zwak voor appelbomen door de naam Eva, maar deze is wel erg leuk gemaakt!

Game-over

Schermafbeelding 2015-07-28 om 22.10.49Voor stoere kinderen of voor in de game-room is deze muursticker nostalgisch leuk!

Krijtbordmuurstickers

krijtbordDit is ook echt tof, ze zijn er in verschillende vormen. Zo’n hartvorm is alleen lekker groot om veel op te kunnen kalken. Leuk voor bij de keuken, eettafel, de gang of in de kinderkamer.

Kroon voor een prinses

charlotteHeb je een klein prinsesje en verdient haar mooie naam een kroontje erop? Dan koop je natuurlijk deze lieverd en zet je de naam van jouw prinsesje er natuurlijk onder.

Wakker worden!

wakker worden
Deze tekst is echt iets voor langslapers zoals Floris! Als ik te lang heb geslapen (en laten we wel wezen, wanneer komt dát nou voor?) dan ben ik gelijk up-and-running. Hij niet hoor. Het liefste verslaapt hij de dag, terwijl je zoveel in een dag kunt doen!

Alle stickers van Meermetstickers.nl kun je in diverse formaten en kleuren bestellen. Dat is handig, zo maak je namelijk je sticker fijn op maat en past het altijd bij je interieur of de plek waar je de sticker wilt plakken.

Show Full Content
Previous Tips: fit de zomer door!
Next 8 tips tegen hondenharen!

2 thoughts on “Tekst op je muur? Kies voor muurstickers!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: