De lieve schatten van mijn favoriete (en geheime) online plekje, waren weer een leuke inspiratie vandaag 🙂 Want deze acht uitspraken werden niet alleen door mijn moeder gedaan vroeger, maar heel waarschijnlijk ook door jouw moeder en wellicht zelfs ook wel door je oma. En ja, nu zijn mijn kinderen de klos.

Haal op die wekker, snot is lekker!

(stuur je een kaartje als je boven bent?)

Deur dicht!!!!!!

(en niet zo smijten met die deur!)

Niet aan je mes likken!

Kijken doe je met je ogen, niet met je handen

We eten husse met je neus ertusse

Als …. in de put springt, dan spring je er toch ook niet zo maar achteraan?

Heb jij soms met je neus gekeken?

Ik zeg het niet nog een keer!!

(Wat versta je daar niet van?)

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Begrijp jij deze berichtjes in het Zwitserduits?
Next Met de hond en kids op pad | fotoserie

2 thoughts on “Help, ik hoor mijn moeder!

  1. ‘Schoenen uit!’
    ‘Niet springen op de bank’
    ‘Jas dicht, anders word je verkouden’ (serieus, ik zei het, en ik wéét dat het niet eens waar is!)
    ‘Nu stoppen anders wordt het huilen….’
    ‘Ik tel tot 3’

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: