Ik ben zo iemand die honderden schriftjes heeft en voor ieder nieuw plan een nieuw boekje koopt. Vol grote ideeën en barstensvol inspiratie. Een van die dingen die ik zo graag zou willen doen is het bijhouden van een travelers notebook. Een boekje waar ik mijn herinneringen van een verre reis of gewoon van een dagje dierentuin in bijhoud. Je raadt het vast al, ik heb nog steeds geen speciaal boekje en hoewel ik de toegangskaartjes enzo altijd wel bewaar, belandden ze toch op een keertje weer in de vuilnisbak. Deze zomer is dat anders, want deze zomer hebben we het vakantiedagboek!

Vakantiedagboek van Elma van Vliet

Het vakantiedagboek is speciaal voor families gemaakt en nodigt echt uit om samen met je gezin het in te vullen. Wat gaan we deze vakantie doen? Wat wil je beleven. Waar wil je zeker naar toe? Welke herinneringen gaan we maken? Wat nemen we mee? Deze vragen worden er allemaal gesteld aan je en aan de rest van je gezin, maar belangrijker nog: er is plek om al je avonturen op te slaan!

“De mooiste herinneringen maak je samen”
Elma van Vliet

Schrijf, teken en plak je vakantiedagboek

In Zwitserland hebben we 5 weken vakantie, genoeg tijd om heel veel avonturen te beleven. Ik heb geen idee of we nog weggaan, maar dat maakt ook niet uit. En ik denk ook niet dat je iedere dag hoeft in te vullen in je vakantiedagboek. Maar juist die dagen dat je dus wel wat doet. Dat je wel de hort op bent, al is het alleen maar naar het zwembad of misschien gewoon thuis een gezellige dag hebt.

Juist die dagen moet je koesteren. Herinneringen opslaan. Foto’s ervan afdrukken, laat de kinderen eens de dag optekenen etc. Ik zie het helemaal voor me. Een mooie mengelmoes van wat JIJ hebt ervaren en wat de kinderen hebben ervaren. En na deze zomervakantie heb je een boek waar je later graag nog even in bladert en herinneringen ophaalt. Fantastisch!

 

Over Elma van Vliet

Misschien ken je de boeken van Elma van Vliet wel, want zij is de bedenkster van de serie ‘Vertel eens’. Eerlijk gezegd heb ik nog geen een boek van deze serie, maar nadat ik dit vakantieboek in mijn handen heb gehad, ben ik razend benieuwd naar die andere boeken!!

Show Full Content
Previous Weer even dat meisje van vroeger met Free rein op Netflix
Next Welk boek tip jij voor de vakantie?

4 thoughts on “Het vakantiedagboek, een eigentijdse travelers notebook

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: