Geef maar toe. Las jij ook iets met fraude via inburgeringssex? Ik wel en ik was gisteren gelukkig niet de enige die daar last van had. Blijkbaar ben ik dus niet de enige met een dirty mind. Joehoe! Iets anders, maar het valt wel een beetje in dezelfde categorie. Ik kan me nog herinneren dat ik een jaar of 18 was en uiteten ging met mijn ouders. Nadat ik een tijdje naar de menukaart had zitten staren, vroeg ik het maar: “Wat is runderen-trecote?” Mijn ouders keken me aan alsof ze water zagen branden, maar moesten toen heel hard lachen. Ahaaa… Runder-entrecote dus. Het is maar net waar je de klemtoon legt. Kersten-gel of kerst-engel, bommel-ding of bom-melding.

Zo zijn er nog wel meer hilarische taalfouten of kronkels online te vinden. Altijd leuk vermaak.

Show Full Content
Previous Een verlaat weekoverzicht, daarom maar extra veel foto’s! Weekoverzicht
Next Een boek voor de laatste weken van de vakantie

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close