Ineens is het zeker. Daar waar we al een tijdje mee bezig zijn; onze dromen, onze toekomst. We gaan het doen! We verhuizen binnen enkele maanden naar het o-zo-mooie Zwisterland. Yes. Twee maanden geleden was ik er voor het eerst een paar dagen, niet denkend dat wij zo snel weer terug zouden zijn. De komende dagen, weken, maanden staan in het teken van doen. Dat wat we de afgelopen maanden hebben uitgezocht, moeten we nu gaan regelen. Het huis moet ingepakt worden, de papieren geregeld, verhuizen, een nieuw huis, een nieuwe school etcetera. Niks geen ver-van-mijn-bedshow meer. WE GAAN!

Eva mocht het maandag wereldkundig maken en dat deed ze zo:

Hoe? Wat?

Altijd als ik het vertel, zit iedereen bomvol vragen. We gaan niet voor een paar maanden, niet voor een jaar. De bedoeling is dat we er voor onbepaalde tijd blijven. Floris heeft daar een toffe baan gekregen (per 1 oktober al) en zolang wij het daar leuk vinden, wonen we in Zwitserland. Ons huis moet inderdaad de verkoop in (dus als jullie nog iemand weten die op zoek is?). Eva gaat niet naar een Internationale school, maar gaat naar een lokale school. We weten nog niet waar we uiteindelijk terecht komen, dus dat is nog lastig om te vertellen. Helemaal zeker over dingen zijn we dus nog niet. En wat vindt mijn moeder ervan (ook dat is een van de eerste dingen die men nu vraagt). Mijn moeder vindt het super voor ons (en die heb ik ook geen enkel moment nog sentimenteel horen doen), maar vindt er zelf geen ene moer aan. Binnenkort vliegen we heen en weer om een aantal huizen te checken en hopelijk dan al het een en ander te kunnen regelen. Daarna is het hier thuis weer aan de beurt. Uitzoeken, verkopen, uitruimen en inpakken en ga zo maar door…

Een plaatje van onze vakantie twee maanden geleden. Gaaf he!
Een plaatje van onze vakantie twee maanden geleden. Gaaf he!

Natuurlijk ga ik iedereen missen. Mijn familie, mijn vriendinnen, het warme bad waar ik nu uit kom. Maar eerlijk gezegd: daar ben ik nog niet echt mee bezig. Ik kan nou eenmaal niet nog twee maanden sentimenteel gaan doen toch? Zwitserland is niet het einde van de wereld, het is maar 1,5 uur vliegen vanaf Amsterdam!

Show Full Content
Previous Deze decolleté duikers zijn echt geweldig!
Next MeoW, wat een kittige wintercollectie van Mim-Pi

18 thoughts on “We gaan het doen! Ja, we gaan!!

  1. Wat een enorm gaaf nieuws voor jullie familie. Geniet enorm van alle voorbereidingen. En ik blij graag meelezen van al jullie belevenissen 😉

  2. Wat stoer, wat spannend, wat leuk, wat een uitdaging! Heel veel plezier alvast met alle voorbereidingen!

  3. Marlieke, ik heb zoveel bewondering voor jou en je familie!! Alles wat zegt doe je .. je maakt j er dromen waar en bent niet bang om fouten te maken. Je leeft echt!!! Ben ZO trots op je!!!.. en missen hoef ik je niet want onze contacten zijn toch meer via het digitale netwerk ;))… en we hebben direct een leuke nieuwe vakantie lokatie ;)))

  4. Geweldig voor jullie succes samen , ik ga je volgen , en oma troosten, als ze jullie mist. Wat ben je toch een spontane meid, veel geluk

  5. Jeetje wat een cool besluit Marlieke, super stoer! Dit noem ik nou midden in het leven staan. Ik wens jullie heel veel geluk en succes in Zwitserland en vooral blijven bloggen hoor, ben super benieuwd hoe het jullie zal vergaan!! 🙂 PS: O ja, ben toevallig benaderd door Alpine over de Pluggies vanwege mijn reactie op jouw website, dus ik schrijf daar ook over binnenkort en link dan even naar jou. Heb ze tenslotte bij jou ontdekt! Xx

    1. Wat een lieve reactie! Tuurlijk blijf ik bloggen, moet het tenslotte wel van me af schrijven 🙂 Leuk dat je ook de pluggies Kids gaat testen. Ze zullen vast bevallen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close