Ik hou ervan spullen te geven, maar het is natuurlijk ook superleuk om spulletjes te krijgen! Vooral voor de aanstaande baby zijn zoveel dingen ontzettend leuk. Er zijn online talloze lijst-makers online te vinden, helaas zijn die niet altijd gebruiksvriendelijk of zien ze eruit alsof ze tien jaar geleden gemaakt zijn en nooit zijn geüpdate. Dit soort websites klik ik vaak weg en dat terwijl de inhoud er wel toe doet. Gelukkig bedacht Sanne, zelf moeder van dochter Livia, wel een gebruiksvriendelijke site om verlanglijstjes of cadeaulijstjes te verzamelen: WeGive.nl

De site ziet er ontzettend verzorgd uit, is netjes geïntegreerd met Facebook (je kunt je zelfs met 1 druk op de knop aanmelden via Facebook) en voorziet je van leuke cadeautips om op je lijst te zetten. Om WeGive te gebruiken heb je geen kennis of wat dan ook nodig, eenmaal aangemeld maak je een lijst voor jezelf, de verjaardag van je zoon of dochter of misschien wel je aanstaande bruiloft?

Ik maakte op WeGive een babylijst. Een lijst met producten die ik graag voor ons aanstaande kindje zou willen krijgen. Omdat we nog geen geslacht weten van deze baby, is het best lastig om kleertjes of zoiets te kiezen. Maar gelukkig zijn er ook genoeg dingen te koop waarvoor je geen geslacht hoeft te weten. De lijst is nog niet klaar en hij zal dan ook wel aangevuld worden met cadeautjes die ik online zal vinden. En als ik die vind, dan gebruik ik de speciale ‘GET IT’ knop. De url van de pagina staat dan meteen voor je klaar en via de zoekhulp staat je cadeau gelijk klaar om toegevoegd te worden.

wegive
  

Win een Stokke Tripp Trapp
We Give geeft een Stokke Tripp Trapp stoel weg! Wauw en het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een babylijst aan te maken, je favoriete Tripp Trapp toe te voegen en We Give te volgen op Facebook! Uiteraard staat mijn favoriete Tripp Trapp op mijn lijst. Nu maar duimen!

Show Full Content
Previous Het aangrijpende verhaal van Isabelle
Next Genoeg te shoppen bij At Home Living

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close