Ik heb het lezen van boeken weer helemaal ontdekt en dat gaat meestal samen met het ontdekken van een nieuwe auteur! Wanneer ik eenmaal een schrijver of schrijfster heb ontdekt, dan moet ik natuurlijk alles ervan lezen. Totdat ik er dan weer genoeg van heb en dan ga ik ‘s avonds maar weer Netflixen. Mijn favoriete schrijvers zijn echt op 1 hand te tellen, maar als ik dan toch op zoek ben naar een nieuw boek dan zoek ik in eerste instantie op David Baldacci of op Santa Montefiore. Het zijn altijd dezelfde namen en die boeken heb ik allemaal al eens gelezen.

Mijn boekentip voor de vakantie!

Mijn boekentip gaat over een boek dat ik nu echt bijna uit heb. Het is dan ook iets van 500 pagina’s en ik lees vooral in bed – als ik dus in slaap val.  Omdat ik hem bijna uit heb en omdat ik enthousiast ben, denk ik dat jullie dat ook zijn. Ik hou van een beetje historie in boeken. Wanneer je meer leest over het leven van vroeger en waar ik dan vooral gevoelig voor ben; is als er dan ook nog een beetje romantiek in voor komt. Oh wat houd ik van romantiek en feel good boeken!

Kate Morton – Aan de rand van het meer

Alice Edevane heeft een heerlijke jeugd op een prachtig landgoed aan de rand van een meer in Cornwall. Tot na afloop van een groot zomerfeest haar jongste broer Theo spoorloos verdwijnt. Het drama verscheurt de familie, en het landgoed blijft uiteindelijk verlaten achter. Bijna zestig jaar later logeert de jonge rechercheur Sadie Sparrow bij haar grootvader in Cornwall. Tijdens een wandeling stuit ze op het oude landgoed – nu een overwoekerde ruïne. Haar nieuwsgierigheid is gewekt, waardoor een reeks gebeurtenissen in gang wordt gezet die Sadie en Alice samenbrengt. En dan blijkt het verleden nog lang niet afgesloten te zijn…

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin echt even moeite had met alle verschillende namen in het boek < Aan de rand van het meer >, ook omdat het van het heden naar het verleden gaat en dan ook nog in verschillende periodes. Het verhaal greep me wel meteen en iedere vrije minuut die ik heb, lees ik het liefste verder!

Eva op zwemles en ik een keer verder met mijn boek! #aanderandvanhetmeer

Een bericht gedeeld door Marlieke | LoveThat.nl (@marliekecom) op

Welk boek tip jij voor de vakantie?

Nu weet ik dat velen van de bezoekers ook lezen. Heb jij een goede tip voor mij of voor anderen? Zet je tip dan hieronder neer of op Facebook en wanneer je echt wat leuks over het boek te vertellen hebt, dan nodig ik je zelfs uit om er een blog over te schrijven!

Coverbeeld: lezen op vakantie door Shutterstock

Show Full Content
Previous Het vakantiedagboek, een eigentijdse travelers notebook
Next Eva neemt afscheid van de kleuterschool

1 thought on “Welk boek tip jij voor de vakantie?

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: