Nu de WK-koorts na de overwinningen van Nederland op Spanje en Australië toch echt is losgebarsten, springt iedereen (die er al in eerste instantie niet op ingesprongen waren) in de hype. Misschien heb je helemaal niets met het WK, of misschien ben jij ook bevangen geraakt door de goede resultaten van oranje. Daarom hebben we de leukste WK-apps voor je op een rijtje gezet. Of je nu een iPhone of Android-telefoon hebt, er is voor elk wat wils.

Apito

Wil je in Braziliaanse sferen komen, of meejuichen bij de goals die tijdens het wk vallen? De Apito app is dan helemaal geschikt. De apito app maakt van je telefoon namelijk een drietonige sambafluit. Een fluit die zijn origine kent in Brazilië.

Hue World cup app

Als je beschikt over de Hue-lampen van philips dan is de Hue world cup app iets voor jou. Zeker als je niet van slingers en toeters en bellen houdt om de oranje sfeer in je huis te krijgen. De Huelampen kunnen dit voor je doen. De kleuren worden door deze app afgesteld in de kleuren van het land naar jouw keuze. Daarnaast kan je, als je ook een geluidsinstallatie aangesloten hebt, voetbalgeluiden afspelen tegelijkertijd met de verlichting.

Golo Loco

Leuke herinneringen maak je met de Golo Loco app. Deze app maakt foto’s op momenten waarop je zelf waarschijnlijk altijd te laat bent om een foto te maken. Bij grote kansen, doelpunten, penalties en rode kaarten bijvoorbeeld. De app maakt een foto elke keer als je juicht. Zo mis je dus nooit een moment.

HeyHey Pix

Nog een app die leuk is voor je kinderen. De HeyHey Pix app maakt het voor je kinderen eenvoudig om foto’s te maken en te bewerken met leuke animaties van over de hele wereld. De laatste update heeft daarnaast ook een WK-special. Waardoor  de foto’s helemaal in het wk-thema versierd kunnen worden.

Goal!

Scoort het Nederlands elftal? Dan is er ook nog de Goal! App. Je hoeft alleen maar de bal in te drukken en vervolgens hoor je: GOAAAAAAAALLLLLLL!!! Niet dat het nodig is, maar het is de ultieme sfeerversterker. Dit is maar een selectie, de collectie wk-apps is eindeloos. Ben je meer geïnteresseerd in wk-nieuws dan kun je altijd nog kijken in de Apple iTunes appstore en Google Play. wkapps
Dit bericht is een advertorial

Show Full Content
Previous Hup Holland Hup – Download gratis WK-posters
Next Buitenhelden werden binnenhelden en gingen naar het Nijntjehuis!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: