Welke 8 blogs deden het dit jaar fantastisch op Lovethat? De lijst met de 8 populairste blogs van 2015 is lekker divers geworden. Net zo divers als Lovethat.nl! Een leuk weetje is dat de meeste bezoekers van deze blogs vanuit Google zijn gekomen. En wil je daar nou meer over weten of mij hiervoor inhuren? Kijk dan eens op marlieke.com

Dit zijn de 8 populairste blogs van 2015

Bovenaan de lijst prijkt met stip, de blog over de kerstkaart voor Facebook. Eerlijk gezegd; een blog speciaal geschreven op zoekmachines. Omdat ik van vorig jaar nog wist dat men daar vaak op zocht. Vorig jaar zorgde namelijk het artikel over het sturen van een kerstkaart ook voor veel bezoekers vanuit Google.

Dat mensen veel zoeken naar uitdagende speelideeën voor Duplo is mij wel duidelijk. Dagelijks stromen er vele bezoekers naar binnen op dit artikel. Hoogste tijd voor een update eigenlijk!

De 8 populairste blogs van 2015

Ik kocht een happy planner en dat weten inmiddels ook een hoop mensen. Eigenlijk had Scrobby me hiervoor moeten betalen, want inmiddels hebben ze ruim 450 kliks ontvangen via Lovethat.nl

Een artikel waar ik misschien wel het langste mee bezig ben geweest, is het artikel over de Teek. Ik heb het veel deskundigen laten lezen, want dit artikel moest en zou foutloos zijn. Het artikel zwierf over het net. Dat was leuk!

Weet je nog, toen Sinterklaas in het land kwam. Nickelodeon besloot om ongeschminkte pieten in beeld te brengen. Ik liet ze Eva zien en haar reactie was goed voor veel bezoekers

Een banaan in de pauze? Liever niet. Die banaan zorgde ook voor heel wat commotie. De blogs over de verschillen tussen Nederland en Zwitserland worden sowieso goed gewaardeerd en bekeken.

Hoe knoop je ook alweer een parachute of een theekopje? Men vraagt het zich vaak af!

En als achtste in de rij, het artikel hoe je het beste wespen tegenhoudt. Net als dat stuk over de teek, ging dit artikel ook goed het net over en stond het heel lang op de pagina’s van de Telegraaf (via blogsociety).

Show Full Content
Previous De leukste spellen voor kinderen voor o.a. Oud en Nieuw
Next Mooie vuurwerkfoto’s maken doe je zo

3 thoughts on “De 8 populairste blogs van 2015

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close