Ik vond de kleding van Mim-Pi altijd al wel ontzettend leuk, maar toen ik gisteravond de nieuwe wintercollectie zag werd ik pas echt enthousiast. Wat een kittige en stoere kleding! Ik zette mijn favorieten op een rijtje en ben superbenieuwd of jullie mijn mening delen.

Je koopt Mim-Pi onder andere bij AmazingKids.nl

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Herfstvakantie in Zwitserland duurt drie weken!

9 oktober 2017
Close
%d bloggers liken dit: