Deze week was een rustige week omdat Eva niet zo lekker was en weet je, ook dat is weleens fijn. Ach, maar hoe sneu is zo’n ziek meisje. Ze had superhoge koorts en dus keken we zaterdag lekker naar alle films die ze maar wilde zien (Mary Poppins, Ernst en Bobbie, Mickey Mouse, Frozen). Daarna viel ze in slaap en werd ze heel naar wakker. Ik moest echt in d’r gezichtje praten, ze was zo ver weg. Beetje eng hoor, gelukkig kwam ze daarna weer ‘bij’ en moest ze heel hard huilen. Later ging het geleidelijk aan een beetje beter met haar en werd ik ook minder ongerust.

23 mei 020
Ziek meisje met haar favoriete beer Barbara

Die middag moest ik met Liza pasfoto’s maken voor een id-kaart en kocht ik gelijk een zomerhoedje bij de H&M. De pasfoto is lelijk, zoals je kunt verwachten bij een meisje van 9 weken, maar het hoedje is leuk!

20140518-082326.jpg
Het nieuwste hoedje van mijn kleinste meisje

Ook zondag was Eva niet lekker. De koorts was al wel weer wat minder, echt in orde was ze nog niet. Die nacht had ze zelfs nog bij ons in bed geslapen. Eer ze haar draai had gevonden, was ons bed vele knuffels rijker.

23 mei 049
Eva sliep pas in ons bed toen alle knuffels er ook in lagen… wat een ellende

Ze voelde zich ‘s ochtends wel goed, dus d’r Assepoesterjurk moest aan. Ze moest en zou zondag met buurjongen Percy trouwen. Die arme jongen. Maar ze speelden ‘s middags best leuk nog samen (dat viel uiteindelijk nog best mee). .

23 mei 069
Het vrolijke mopje!
23 mei 082
Moeder en dochter, nu nog zorgen dat Liza een keer lacht op zo’n foto

 

Op maandag was de koorts gezakt en was Eva gelukkig weer redelijk fit. Liza kreeg een tof zomerpakje van de H&M aan, wat staat dat toch leuk en wat zijn de rompers van de H&M toch fijn! Ik kocht deze week daarom nog zo’n zelfde pakje en ook nog één in het roze.

Eva wilde graag haar tijgerjurkje aan en ‘Elsa-haar’. Dus ik mocht aan de bak om eens een toffe vlecht te maken. Best goed gelukt toch?

23 mei 113
Eva met haar ‘Elsa’ vlecht

We liepen in totaal twee keer naar ‘de andere kant van het dorp’. Dat bleek in de hitte wel wat veel voor Eva te zijn, maar Liza vond het heerlijk. Ze werd goedgekeurd bij het consultatiebureau; goed gegroeid en prima aangekomen. Ook haar eerste prikjes werden gezet, wat maakte ze een drama! Zo’n verdriet, zielig hoor. Gelukkig was het na een fles allemaal weer vergeven en vergeten.

23 mei 132
Stoere chick woog 5285 gram en was al 59 cm!
23 mei 140
Na het eten maakten we deze familiefoto! hahaha

Maandagnacht maakte Eva er een potje van en was ik na 2,5 uur gedoe gesloopt, Liza sliep ondertussen en haar temperatuur liep steeds verder op. Wat was ze warm en buiten was het ook warm, dus toen Eva eenmaal sliep heb ik Liza maar wakker gemaakt voor een fles. Zo kon ik in een keer doorslapen. Liza slaapt wel 8 tot 10 uur achterelkaar, maar omdat ze al zo vroeg op bed ligt is de eerste voeding wel in de nacht.

Dinsdag ging Eva gewoon naar school, doodmoe was ze daarna. We keken daarom maar weer eens een keer naar Frozen

Hoera, Anna is weer lief voor Elsa
Hoera, Anna en Elsa hebben geen ruzie meer!

Liza was overigens ook niet de gezelligste, die had volgens mij flink last van haar prikken en sliep de hele dag! ‘s Middags speelde Eva eindelijk weer met haar beste vriendinnetje. Sylke was ruim 2 weken op vakantie geweest en na het uitdelen van de gave cadeautjes, werden de avonturen via het fotoboek nog even samen beleefd.

23 mei 157
Even bijkletsen en foto’s bekijken met vriendinnetje Sylke
23 mei 163
Ook de filmpjes uit Disneyland worden verslonden!

Aan het eind van de middag kreeg ik bericht van de Efteling dat mijn foto geplaatst was op hun facebookheader. Dat vind ik dus echt superstoer! De pagina heeft bijna 220.000 vrienden en die zien allemaal mijn foto! Keileuk natuurlijk. Inmiddels is die foto ruim 880 keer geliked op facebook en 820 x op Instagram. Leuk hè!

efteling header
Zo trots als een pauw

Woensdagochtend moesten we weer zwemmen. Eva had er zin in, maar eenmaal in het water was er geen lol meer aan haar te beleven. Ze wilde niks.Lekker ongezellig en ze moest nog gaan spelen die middag. Rianne paste op de meiden, terwijl ik aan de Maas voor DatWillik met een fotoshoot aan de slag was. Arme Rianne, babyknuffelen was er niet bij. Liza sliep en werd maar niet wakker! Eva sliep toen we thuiskwamen ook vrij snel…

23 mei 184
Lekker slapen met het kontje omhoog!

Donderdag hadden we een vrolijke Liza (met supertof jurkje uit Amerika!) en bijna fitte Eva (verkleed als kleine Zeemeermin)… Er glinsterde nog niks in haar ogen, dus na een ochtend in de stad en wat gespeel in de tuin, donderde ze wederom in slaap.

23 mei 216
Eva zit vol snot, gelukkig kan Liza er wel om lachen
23 mei 255
En daar sliep ze weer…
23 mei 261
Met zijn vieren gaan stemmen voor de Europese Verkiezingen

Vrijdag was Eva eigenlijk het fitst van alle dagen. Ze was gezellig, zelfs na een ochtend school. Na wat gehakketak had ze de grootste lol met vriendinnetje Sylke.

De lekkerste berenijsjes maakten Sylke en Eva van klei
De lekkerste berenijsjes maakten Sylke en Eva van klei

Elja kwam nog met haar koters mijn kraamcadeautje brengen, binnenkort een blog hierover! Het was dus weer een gezellige middag in de tuin. Wat mij betreft mag de zomer beginnen hoor!!!
20140524-062248-22968400.jpg
En wat deed ik nog meer deze week? Ik shopte voor Liza, zocht naar een vakantiebestemming, maakte van mijn huis een oorlogsgebied en probeerde het weer op te ruimen, ruimde de kinderkamer op en werkte, maakte nieuwe leuke contacten, bestelde een nieuw horloge en was ondertussen nog bezig met Eva’s fotoboek omdat er een goede aanbieding van Albelli is. Tip!
Volgende week ga ik met Eva kijken op een mogelijke basisschool, gaan we naar de EFteling, slapen we bij oma, heb ik een interview en gaan we 2x op verjaardagsvisite. Dat wordt vast een fijne week!

Show Full Content
Previous Het WK komt eraan, wapen je met deze oranje spullen
Next Voor van die ochtenden, drink je koffie uit de Keep Cup

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: