Vanochtend werd ik wakker met een mailtje van de Eneco, dat ik in januari 2014 een rekening van 1000 euro mocht betalen. Hoppa. Je kunt je voorstellen dat ik gelijk wakker was. En bedankt. Mijn verwarring hierover uitte ik op Twitter en even later kreeg ik al een berichtje van Eneco zelf. “Zal ik even met je meekijken naar de rekening?” Mike van de Eneco keek met me mee naar de rekening en constateerde dat we wel erg veel electriciteit hadden verbruikt. Ik had vanochtend veel te doen, want ook mijn auto moest nog naar de garage en Eva moest naar de dokter voor een nare hoest, dus ik had met Mike voor in de middag afgesproken om eens naar de meterstanden te kijken.

Gelukkig was het bij de garage allemaal oké met mijn auto en viel het bijstellen van de v-snaar gewoon onder een servicebeurtje. Bij de dokter was het in principe ook oké, ik kreeg een antibioticakuur mee voor het olifantenprinsesje met bronchitis. En toen was het tijd voor de meterstanden. Ik heb er foto’s van gemaakt, gaf dat via Twitter door en Mike van Eneco belde me terug. Zo ontdekten we dat er toch iets niet klopte en dat die 1000 euro (voorlopig) niet betaald hoeft te worden, maar een andere afdeling nog eens naar de meterstanden gaat kijken en een herberekening uit gaat voeren.

Je kunt je vast wel voorstellen dat ik blij was met deze fijne vorm van webcare van Eneco, maar ook met de garage die even niks rekende. En als klap op de vuurpijl werd ik vanavond ook nog eens gebeld n.a.v. een artikel dat ik had geschreven voor de plaatselijke huis-aan-huiskrant, met dikke complimenten. Soms zijn bedrijven niet zo slecht bezig. Love that! 

blijmee

 

Show Full Content
Previous Creatief met oma’s servies
Next Oh deer… mijn nieuwe ketting van Applepiepieces

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close