Oh emigreren heeft echt veel voordelen. Wanneer kan je nou helemaal opnieuw beginnen? Nieuwe mensen leren kennen, je leven opnieuw kunnen indelen. Nieuwe meubels, de meiden een eigen kamer. Stel je voor dat ik ineens wel een goede huisvrouw word, iedere middag met de kids aan tafel zit te knutselen, met een doek in mijn haar de tuin bijhoud, de mooiste foto’s maak – gewoon uit de losse pols. Dromen die ik probeer waar te gaan maken, nu hebben we de kans!

Het leven nu is ingedut. Het was ook echt tijd voor verandering, een nieuwe uitdaging. Als we deze kans niet hadden gekregen, dan hadden we wat anders gedaan. Was ik misschien weer voor een baas gaan werken, waren we verhuisd, misschien het huis verbouwd. Maar dat is nu niet meer nodig. We gaan! We vertrekken met een open blik naar Zwitserland, de toekomst is. Een leeg boek om te vullen met fantastische avonturen en prachtige verhalen. Hopelijk komen de mensen van nu daar ook in voor. Onze levens zijn misschien wat minder met elkaar verweven, maar echte vriendschappen kunnen deze afstand wel aan. Daar vertrouw ik op!

Nog een paar weken voor de start van ons nieuwe verhaal en ik ben enorm benieuwd hoe dit afloopt!!!

Vanmiddag een blogje over de dingen die ik ga missen!

Wat een geweldige tekst!  Foto: www.treat.com
Wat een geweldige tekst! Foto: www.treat.com

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

3 thoughts on “Een schone lei werkt verfrissend!

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Neem een knijpzakje met fruit mee op avontuur

16 juni 2015
Close
%d bloggers liken dit: